rc**nster.s*op & boo***ab.fun

Czarna lista nieuczciwych sklepów.
Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Gargameli

Akurat 50% reship to standard w narko-wysylkowym świecie.

Tez miałem pecha i pomimo szybkiej wysyłki przez V przesyłka utknęła w PL ale nie płacze i nie lamentuje. Tak samo stanęła mi przesyłka od Atoma i co zrobic takie ujowe czasu.

Na 3 zamówienia od 3 vendorow 2 stoją a co z trzecią się okaże

Status:
pumex
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pumex
Reputacja: 347

Nieprzeczytany post autor: pumex » 5 lata temu

Feszek pisze:
5 lata temu
Gargameli
Akurat 50% reship to standard w narko-wysylkowym świecie.
pod warunkiem, że zamawiasz kurierem i dostajesz tracka, z którego wiadomo, co stało się z paczką.
listy zwykłe [nierejestrowane] nie podlegają resendowi.
i chyba nie wszyscy wendorzy mają taką opcję.
Feszek pisze:
5 lata temu
Gargameli
Tez miałem pecha i pomimo szybkiej wysyłki przez V przesyłka utknęła w PL ale nie płacze i nie lamentuje. Tak samo stanęła mi przesyłka od Atoma i co zrobic takie ujowe czasu.

Na 3 zamówienia od 3 vendorow 2 stoją a co z trzecią się okaże
to faktycznie niefart :| a przychodzą Ci jakieś wezwania w związku z tymi zastojami?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Autor tematu
Reputacja: 3392

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

pumex pisze:
5 lata temu
a przychodzą Ci jakieś wezwania w związku z tymi zastojami?
no coś ty.... BHP... ale hajsu szkoda.

Na obecną chwilę stopień zaufania do Vwndora wynosi 0% [ale to moje personalne odczucie i nie bierzcie go do siebie]
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 5 lata temu

pumex

Od m***ra i atoma stoją na tym samym WER czas pomiędzy nadejściem jednej a drugiej przesyłki 2 dni. Nie wiem czy przesyłki jakoś nie zostały skojarzone po nazwisku. Paczka od m***ra adresowana na punkt w mieście wojewódzkim nie powinno być przypalu. Atom zaadresowany na punkt pod domem gdzie odbieram sporo przesyłek ale wątpię by ktoś się pokusił o identyfikację mnie w ten sposób.

Przez tyle lat się udawało a teraz lipton...

Raczej ani od jednego ani od drugiego nie będę chciał reshipu ilości typowo detaliczne a czas chyba ostatecznie odpuścić ćpanie.

Status:
Brzeziu
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Brzeziu » 5 lata temu

pumex
Pumex a brałeś od Mo****ra 3mmc ?
Jeśli tak to jak z jakością ?

U mnie paka doszła po 7 dniach ale zamawiałem przed świętami . Kontakt z vendorem był dobry , odpowiał na każdego maila max na drugi dzień .
Mam 5g tematu już od 3 tygodni prawie ale dopiero w sobotę będą testy bo nie miałem czasu .

Brał ktoś jeszcze to 3 mmc i się wypowie ?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Autor tematu
Reputacja: 3392

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

Brzeziu pisze:
5 lata temu
Kontakt z vendorem był dobry
ot nowina...
Brzeziu pisze:
5 lata temu
Mam 5g tematu już od 3 tygodni prawie ale dopiero w sobotę będą testy bo nie miałem czasu .
ja bym nie wytrzymała...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Brzeziu
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Brzeziu » 5 lata temu

Gargameli pisze:
5 lata temu
ja bym nie wytrzymała...
0
Jeszcze parę lat temu też bym nie dał rady ale założyłem rodzinę .
Teraz są ważniejsze rzeczy od napierdalania w nos .
Chociaż nie ukrywam że czekam na to z utęsknieniem i nie chciałbym sie rozczarować że dostałem jakiś syf a nie MMC ...

Status:
WeedTV
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: WeedTV » 5 lata temu

To są przypałowcy :D

Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
Gargameli pisze:
5 lata temu
Brzeziu pisze:
5 lata temu
Kontakt z vendorem był dobry
ot nowina...
Brzeziu pisze:
5 lata temu
ja bym nie wytrzymała...
też bym nie wytrzymał :D
Pomogłem lub mój post cie rozbawił?
zostaw reputa motywuje mnie to do dalszych działań.

Kontakt ze mną dla chętnych :D
gg:35686862
yt:youtube.com/c/weedtv666

Status:
pumex
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pumex

Brzeziu pisze:
5 lata temu
pumex
Pumex a brałeś od Mo****ra 3mmc ?
Jeśli tak to jak z jakością ?

U mnie paka doszła po 7 dniach ale zamawiałem przed świętami . Kontakt z vendorem był dobry , odpowiał na każdego maila max na drugi dzień .

Brał ktoś jeszcze to 3 mmc i się wypowie ?
jakość bardzo dobra. ostatnio zamawiałem ze 2 m-ce temu, ale ponoć sort cały czas ten sam. ze wszystkich trójek jakie testowałem ten sort był najlepszy. przynajmniej dla mnie. w znacznym stopniu przypomina trójkę z przed lat, no i zwały po tym prawie nie ma.

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 187

Nieprzeczytany post autor: DragonJe DMT » 5 lata temu

Patrzcie to :D
Chłopaki na [H] opisują

https://ibb.co/fpwGH1K
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
Strangelove
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 23

Nieprzeczytany post autor: Strangelove » 5 lata temu

Generalnie traktowałem te wojenki między sklepami i forami po chuju, ale jak właśnie wyleciała dyskusja o pewnym sklepie na różowym, to zastanawiam się jak blisko byłem bana.
... czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę ...

Status:
Anonim8
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim8 » 5 lata temu

Ja na próbkę zakupiłem :E zdam relacje jak dojdzie, na meila odp tego samego dnia o jakości produktów też napiszę fotki też może będą :thumbup: mam nadzieję że bd dobrze wszystko

Status:
pumex
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pumex

jedna rzecz nigdy nie dawała mi spokoju i wydaje mi się to istotne:
z tego, co zauważyłem obserwując opinie na różowym, jak i czytając fochy o skasowane posty, to w sklepach tam polecanych lepiej robić zamówienia jako "nowy", i na małe ilości [do 10gr]. większe zamówienia dziwnie przepadają, a wtedy dostajesz reship - 50% wartości, a czasami nawet reship z reshipu :shock: wiem, że lepsze to niż nic, ale co to za satysfakcja, kiedy zamawiasz sobie coś na zaplanowany czas i atrakcję, a czekasz dwa, trzy tygodnie, żeby otrzymać pocieszyny w postaci kawałka zamówienia, a kawałek kryształka wynosi cię czasem ponad stówę...
Waciakwbu pisze:
5 lata temu
Ja na próbkę zakupiłem :E zdam relacje jak dojdzie, na meila odp tego samego dnia o jakości produktów też napiszę fotki też może będą :thumbup: mam nadzieję że bd dobrze wszystko
ja też zamówiłem, z ciekawości czy jeszcze sklep działa. o dziwo, szybko dostałem odpowiedź i tracking, z którego wynika, że paczka w drodze i w poniedziałek ma być u mnie. zamówiłem kilka rzeczy na próbę, zobaczę czy coś się zmieniło. stawiam na 3mmc, bo mi ten sort najbardziej pasował.

Status:
Haris777
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 115

Nieprzeczytany post autor: Haris777 » 5 lata temu

pumex, nie ma takiej opcji nowy czy stary. Orzesylki sa zestrzeliwane przez celnych. Ja zawsze robilem zamowienie jako Ja i nigdy nie bylo problemu a zamawialem spore ilosci. Dla tego nie wierze ze steruje ludzi,bo sam wiem po moim przykladzie ze zawsze doatalem to za co zaplacilem. A co do reshipu to nowy klient dostaje 50%zamowienia a staly 100% i znam kilka przypadkow ze odeslal cala pake przejeta.

Status:
pumex
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pumex

Haris777, bardzo możliwe, to tylko moje spekulacje na podstawie obserwowanych komentarzy oraz wymiany informacji z innymi użytkownikami w prywatnych wiadomościach tamtejszego forum, które umocniły moją opinię. pisząc np. że paczka czy list ważąca do kilku gramów jest mniej podejrzana niż paczka ważąca ponad sto gram. wiem, wykazałem się brakiem wyobraźni.
co do zamówień, to też zawsze zamawiałem na swoje prawdziwe dane i paczki zawsze dochodziły [czy to list czy paczka], z tym, że zamawiałem zawsze niewielkie ilości. jednak nie było to już dyktowane bezpieczeństwem, a potrzebami, co miało się przekładać na niewielką szkodę podczas potencjalnej wpadki.
odnośnie sterowania, też nie mogę nic złego powiedzieć, bo osobiście nigdy nie byłem poszkodowany przez potwora [mało tego, raz dostałem z górką i raz gratisa]. z tym drugim sklepem było tak do czasu, niestety.
dzięki za odpowiedź, jestem teraz mądrzejszy. dałbym Ci plusa, ale chyba jeszcze nie mam takiej opcji.

Status:
szlagi
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: szlagi » 5 lata temu

Witajcie, pomógłby ktoś na priw jak poprawie zamówic od tego vendora poste restante. Chodzi mi dokladniej jak wypełnić formularz zamówienia