Ostatni post z poprzedniej strony:
Witajcie, pomógłby ktoś na priw jak poprawie zamówic od tego vendora poste restante. Chodzi mi dokladniej jak wypełnić formularz zamówieniarc**nster.s*op & boo***ab.fun
rc**nster.s*op & boo***ab.fun
Wątpię aby ktoś chciał Ci udzielić pomocy przy zamówieniu w sklepie, który oszukuje Klientów i śle nic nie warte sorty... przynajmniej Ja się na to nie piszę.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
szlagi, Sklep nie wart uwagi - jest to selektywny scam, a dodatkowo jak pewien mailowy Pan, miesza sorty z jakimś syfem. Jak chcesz wyrzucić hajs do śmietnika, to już lepiej wyślij pieniądze na jakiś dom dziecka, albo schronisko dla zwierząt.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
No wpisujesz swoje imie i nazwisko, adres placowki pocztowej, nr tel nie trzeba do poste restante. Ogolnie to u boostlaba nie kupuj bo ten sklep juz zwyczajnie nie wysyla paczek, a rcmonster to nie dosc ze nie wiadomo co ci w ogole wysle, to pakowanie ma tragiczne i bardzo przypalowe.
- Status:
Pakowanie ma już poprawione ale nie wiesz czy dostaniesz 4cmc czy trutkę na szczury.
szlagi,
Normalnie podajesz swoje dany,czy tam jakie chcesz. Tylko zamias adresu swojego podajesz adres placowki,po temacie. Leci zamowienie na wskazany adres.
Dodano po 6 godzinach 34 minutach 41 sekundach:
Boostfan walek,dawno sie zawineli. Monster, sam sie przekonaj jak jest,mnie tam nigdy nie oszukal. Ale Gandalf ma racje, ze wysyla mieszane sorty.
Normalnie podajesz swoje dany,czy tam jakie chcesz. Tylko zamias adresu swojego podajesz adres placowki,po temacie. Leci zamowienie na wskazany adres.
Dodano po 6 godzinach 34 minutach 41 sekundach:
Boostfan walek,dawno sie zawineli. Monster, sam sie przekonaj jak jest,mnie tam nigdy nie oszukal. Ale Gandalf ma racje, ze wysyla mieszane sorty.
maaatrix,
Hahaha, zdjęcie w avku miażdzy cycki. To ty "Królu"?
Dominatrix00, Haris777,
Pasjonat ma od 2 lat jednego chłopa od 3/4-cmc co wyglądają prawie tak samo i chyba też pichci teraz 3-mmc bo też takie pomarańczowe mu wyszło. Raz gość zrobił rewelacyjną czwórkę, pomimo, że to był synteza typu bursztynek to wyszedł dość jasny sort, lekko różowy. Był po prostu kosa, a tak to 9/10 trafisz na średniaka albo coś jeszcze gorszego.
Hahaha, zdjęcie w avku miażdzy cycki. To ty "Królu"?
Dominatrix00, Haris777,
Pasjonat ma od 2 lat jednego chłopa od 3/4-cmc co wyglądają prawie tak samo i chyba też pichci teraz 3-mmc bo też takie pomarańczowe mu wyszło. Raz gość zrobił rewelacyjną czwórkę, pomimo, że to był synteza typu bursztynek to wyszedł dość jasny sort, lekko różowy. Był po prostu kosa, a tak to 9/10 trafisz na średniaka albo coś jeszcze gorszego.
nie polecam nie polecam sorty slabej jakosci i wieczne opoznienie z wysylka i trzeba sie prosic jak glupi
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
GrzybeQ,
Jak zbanowali henka w Chinach,to raptownie z igiel(jakie mial w ofercie) przyszedl puder, ewidentnie mielone igly z kofeina. No ale gorke 100g do zamowienia gratis dal
Za to, apihp to mial kozak! Zero lipy.
Jak zbanowali henka w Chinach,to raptownie z igiel(jakie mial w ofercie) przyszedl puder, ewidentnie mielone igly z kofeina. No ale gorke 100g do zamowienia gratis dal
Za to, apihp to mial kozak! Zero lipy.
- Status:
Haris777, Zdajesz sobie sprawę że nie zbanowali Henia w igłach a ogólnie henia? Prawdziwego hexa już nie a jedynie różne rzeczy co kupujesz pod tą nazwą.
Kolorozyjesz i to strasznie. Normalnie monster nadaje w ciągu 2-3 dni od zamówienia. CMC-ki i MMC zdecydowania lepsza jakość niż w sklepach tu polecanych zwłaszcza MMC a brałem ostatnio np od atoma i nie miały podlotu. Ktoś tu wspomina o pasjonacie i jego sortach (ziomek przybijam Ci pięć) rzeczywiście to te same sorty! Kolor, zapach te sprawy i do tego doszło podobne MMC ale obiektywnie to CMC-ki u pasjonata zawsze były okej i takie są tutaj.
Funky niby sorty te same ale ktoś inny to ogarnia i tam jest problem z przesyłkami
Feszek, sorty pasjonata, nie tylko CMC-ki były zasyfione i wie o tym akurat każdy... Chuj, że w jednym krysztale - w środku nie miałeś szystej substancji, bo nie 3-cmc Cię wypierdalało na orbitę, tylko dodatkowo syf w tym zawary.
Próbowałeś od atoma... Okay. A próbowałeś choćby od predatorRC?
Co do monsterka - nie koloryzuję. Mówię fakty, które wie każdy.
Złóż zamiast 10 gram, 3-4 cyfrowe zamówienie - szansa, że dostaniesz takie zamówienie bez ingerencji smutnych panów oczywiście, bo przejęcia paki nie wliczam, to jakieś 40 do 60, że pakę odbierzesz, nie mówiąc już o samym jej nadaniu.
Co do pasjonata - sam brałem od niego dość długo, kumpel również - ja trafiłem na sor, a on miał grube jazdy zdrowotne po jego 3-cmc, więc jeśli to dla Ciebie dobre 3-cmc, to smacznego - ja się nie wtrącam, nie moje zdrowie.
Próbowałeś od atoma... Okay. A próbowałeś choćby od predatorRC?
Co do monsterka - nie koloryzuję. Mówię fakty, które wie każdy.
Złóż zamiast 10 gram, 3-4 cyfrowe zamówienie - szansa, że dostaniesz takie zamówienie bez ingerencji smutnych panów oczywiście, bo przejęcia paki nie wliczam, to jakieś 40 do 60, że pakę odbierzesz, nie mówiąc już o samym jej nadaniu.
Co do pasjonata - sam brałem od niego dość długo, kumpel również - ja trafiłem na sor, a on miał grube jazdy zdrowotne po jego 3-cmc, więc jeśli to dla Ciebie dobre 3-cmc, to smacznego - ja się nie wtrącam, nie moje zdrowie.
Na poczatku to i moze tak bylo...
Potem sie zjebalo po calosci.
Musialbys zobaczyc co sie dzialo na h na pewnym etapie.
Tam przechodzily wszystkie posty pasjo.
Stad malo kto zamawial (brak reklamy) a na rozowym 1 post na 10 przechodzil
Wizzair,
Możliwe. Akurat z pasjonatem rozstałem się na długo przed jego końcem, dlatego całe te zawirowania, exit scamy mnie osobiście nie dotknęły. Może dziś na wspomnienie paki w 24h trochę koloryzuje i ja.
Gandalf, wiesz co poddaje się i nie podejmuje dalszej dyskusji z Tobą bo widzę że wiesz lepiej wszystko. Jebać różowe ale poczytaj chociażby hajpa to się przekonasz czy paki dochodzą czy nie. Jakieś Twoje wymyślone statystki, skoro piszesz o predatorzy to też nie zapomnij że i tam zamawianie może się skończyć wizyta na policji basa czy to nie tutaj kogoś z punkty odbioru zgarnęli?
Przetrzyj oczy bo ja rozumiem, że trzeba wspierać sklepy z działów sponsorowanych ale nie w taki sposób.
Ja kupuję i u monstera i tutaj w sklepach więc mogę się wypowiadać a Ty dalej jakieś statystki prowadź.
Pozdro
Możliwe. Akurat z pasjonatem rozstałem się na długo przed jego końcem, dlatego całe te zawirowania, exit scamy mnie osobiście nie dotknęły. Może dziś na wspomnienie paki w 24h trochę koloryzuje i ja.
Gandalf, wiesz co poddaje się i nie podejmuje dalszej dyskusji z Tobą bo widzę że wiesz lepiej wszystko. Jebać różowe ale poczytaj chociażby hajpa to się przekonasz czy paki dochodzą czy nie. Jakieś Twoje wymyślone statystki, skoro piszesz o predatorzy to też nie zapomnij że i tam zamawianie może się skończyć wizyta na policji basa czy to nie tutaj kogoś z punkty odbioru zgarnęli?
Przetrzyj oczy bo ja rozumiem, że trzeba wspierać sklepy z działów sponsorowanych ale nie w taki sposób.
Ja kupuję i u monstera i tutaj w sklepach więc mogę się wypowiadać a Ty dalej jakieś statystki prowadź.
Pozdro