rc**nster.s*op & boo***ab.fun

Czarna lista nieuczciwych sklepów.
Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 258

Nieprzeczytany post autor: Feszek » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Wizzair,

Możliwe. Akurat z pasjonatem rozstałem się na długo przed jego końcem, dlatego całe te zawirowania, exit scamy mnie osobiście nie dotknęły. Może dziś na wspomnienie paki w 24h trochę koloryzuje i ja.

Gandalf, wiesz co poddaje się i nie podejmuje dalszej dyskusji z Tobą bo widzę że wiesz lepiej wszystko. Jebać różowe ale poczytaj chociażby hajpa to się przekonasz czy paki dochodzą czy nie. Jakieś Twoje wymyślone statystki, skoro piszesz o predatorzy to też nie zapomnij że i tam zamawianie może się skończyć wizyta na policji basa czy to nie tutaj kogoś z punkty odbioru zgarnęli?

Przetrzyj oczy bo ja rozumiem, że trzeba wspierać sklepy z działów sponsorowanych ale nie w taki sposób.

Ja kupuję i u monstera i tutaj w sklepach więc mogę się wypowiadać a Ty dalej jakieś statystki prowadź.

Pozdro

Status:
uhahany
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 30

Nieprzeczytany post autor: uhahany » 5 lata temu

I gownoburza przez Pabla na różowym już rozpętana tym tematem i ostatnimi postami xd

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Feszek pisze:
5 lata temu
Normalnie monster nadaje w ciągu 2-3 dni od zamówienia. CMC-ki i MMC zdecydowania lepsza jakość niż w sklepach tu polecanych
Hahhaahah. Lepszej bajki nie słyszałem :D. Kolega kolegi z tamtad zamawia. To trójka jak przywalisz może z 500mg na start to coś smyra :D
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

josiek, Ty to już całkowity mitoman jestes, każdy sort Cię klepie z polecanych sklepów od 50mg. Z resztą i na Hajpie i na różowym dawno Cię wyjaśnili

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

Feszek pisze:
5 lata temu
josiek, Ty to już całkowity mitoman jestes, każdy sort Cię klepie z polecanych sklepów od 50mg. Z resztą i na Hajpie i na różowym dawno Cię wyjaśnili
gdzie ja pisałem że 3cmc klepie od 50mg? :) I niestety nie każdy sort mnie klepie.
Co do różowego - forum które jest sprzedajne jak dziwka stojąca na trasie Białystok -warszawa, to żadna z nich wykładnia prawdy... Wyjaśniać to sobie mogą... Nie potrafią nawet wyjaśnić dlaczego ich własne sklepy robią w huja własnych użytkowników ;) nie mówiąc o nagminnym kasowaniu postów.

Nie róbmy offtopu bo strata 5minut na pisanie o różowym to już za dużo.

Od monstera ostatnio dobry był 3mmc ale czas oczekiwania... To już nawet predatora pobił :D
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

josiek, ja cały czas mówię o 3mmc bo odkąd wróciło na rynek nie testuje chlorow i może nie potrzebnie o nich wspomniałem.

Jutro odbieram pakę po będzie to 5 dzień roboczy

Status:
Trefemmski
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 89

Nieprzeczytany post autor: Trefemmski » 5 lata temu

Nie wiem jak dla mnie mon*** sorty miał dobre, ale każdy wspomina o tragicznym pakowaniu. Ogólnie nie zaryzykowalbym zamówienia w tym sklepie na więcej jak 20g. Ja akurat do jakości 3cmc, 4cmc i 3mmc nie mam nic do zarzucenia.

Tak czytam Twoje postyGandalf, i mam wrażenie, albo jesteś ostrym naganiaczem na sklepy partnerskie, albo za przeproszeniem pierd****** pechowcem, który dostaje jakieś lewe sorty gdzie inni dostają dobre. Nie mam nic do Ciebie ale takie odnoszę wrażenie. A 3mmc od predatora to najgorsze gówno jakie było mi testować w porównaniu do monstera. I nie jest tak, że na różowym są sami naganiacze, bo są oni wszędzie, a nawet tutaj. Zawsze trafi się jakaś przekupna kur** i nie tylko na jakichś forach ale i w realnym życiu.

Status:
Haris777
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 115

Nieprzeczytany post autor: Haris777 » 5 lata temu

Dominatrix00 pisze:
5 lata temu
Haris777, Zdajesz sobie sprawę że nie zbanowali Henia w igłach a ogólnie henia? Prawdziwego hexa już nie a jedynie różne rzeczy co kupujesz pod tą nazwą.
Bardzo dobrze wiem ze zbanowali hexen 5 wrzesnia. Ogolnie czytaj ze zrozumiwniem. Napisalem ze mial henia w iglach,akurat taka odmiane, to od razu zostal przemielony z kofeina. Henka jeszcze mozna dopasc jedynie jak komus sie gdzies zawieruszyl. Eurpo..... mial ostatnio kawalek starego. A tak to tylko pseudoheniek zostal.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

Feszek pisze:
5 lata temu
wiesz co poddaje się i nie podejmuje dalszej dyskusji z Tobą bo widzę że wiesz lepiej wszystko. Jebać różowe ale poczytaj chociażby hajpa to się przekonasz czy paki dochodzą czy nie
Paki dochodza jak sie klient upomni. Bywaly juz przypadki, ze funki jak i monster olewali pacjentow poki Ci nie wyjebali posta.

Do tego nie widzialem nikogo kto by zamasial powyzej 50gr.
Jak 1 user zamowil sporo mdphp to dostal nieaktywny puder.

Moment i zakrzyczeli go wszyscy co brali po 2-3gramy.

Kiedys jeszcze krazyly print screeny co sie dzieje w tematach monstera czy dunky jak nie ma moderatorow :-)
Feszek pisze:
5 lata temu
Cię klepie z polecanych sklepów od 50mg
I tak mi nie uwierzysz ale po 4mies detoxu i witaminizowania sie 100mg 3cmc od pewnego sklepu klepnelo na 2h :-)

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 5 lata temu

Feszek, Nie, to nie jest tak, że promuję "w taki sposób" sklepy sposnsorowane tutaj - swego czasu nawet promowałem mailowego vendora, jeśli tak to można nazwać, bo pisałem recenzje, kupowanych u niego produktów.
Dopóki się nie sparzyłem.
U Monsterka faktycznie - nie pobierałem, jednak wystarczająco słyszałem już od tutejszych użytkowników szanowanych, oraz swoich znajomych z osiedla, co poskutkowało takimi opiniami i statystykami.
Z użytkowników, którym ufam to choćby Gargameli, nie dostała swojej paczki mordko.
Sugeruję się zawsze tym co piszę, co sam przeżyłem, lub względem tego co usłyszalem, od dla mnie zaufanych osób, więc gdzie tu usilne promowanie tutejszych sklepów?
Po prostu, gdy chodziłem do sklepów poza-forumowymi, tutejszymi, ZAWSZE w końcu się parzyłem względem jakości, lub dotarcia paczki... To są moje odczucia, nie musisz się z nimi zgadzać oczywiście..
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik

Feszek, pisałeś o CMC i MMC... Więc odniosłem się do twojej wypowiedzi o cmc.
MMC dopiero ostatnio pojawiają się sorty w krysztale, zauważ, to samo tyczy się cmc. Jak laby dalej podkręca syntezę, to za miesiąc będziemy mieć wreszcie porządne sorty :)

Status:
Anonim24
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim24 » 5 lata temu

Ja zamówiłem dwa razy u Monstera. 1sxy raz paka "zestrzelona" w kraju nadania. Napisałem mu maila i po prawie 1.5 MSC dostalem reship. Identycznie z 2gim zamówieniem. Także niby selective scam prowadzi ale nie do końca. Sam nie wiem

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 5 lata temu

Trefemmski, Naganiaczem nigdy nie bylem, nie jestem i nie będę, bo stawiam sobie przede wszystkim szczerość. Więc może jestem pechowcem, bo na to wychodzi.
Też słyszałem o tragicznym pakowaniu i to również dla mnie jest zbyt ryzykowne, przy przeszukaniu na granicy, a nie chcę mieć przypału, dlatego nic od niego nie pobierałem. Z różowego nie pobierałem nic, jeszcze za czasów kolka i pasjonata, więc względem moich doświadczeń w aktualnych sklepach różowego - odpadam, bo nie miałem żadnych od dawna, a moje opinie wynikają z tego, co słyszę od zaufanych dla mnie osób, jak już wspomniałem.
Pobieram jedynie ze sklepów, gdzie dla mnie osobiście jest najbezpieczniejsza metoda wysyłki, a tych nie mają sklepy różowego.
Dlatego może lepiej się zamknę i nie będę już wypowiadał się na rzeczy, których sam nie doświadczyłem. Będzie najprościej.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
katalizator
Szczur
Newbie
Reputacja: 15

Nieprzeczytany post autor: katalizator » 5 lata temu

Feszek,

Mam konto na H i doskonale wiem jak to jest z tymi przesyłkami. Do mnie na 10 zamówień nie doleciały 3. Reshipy były, ale co z tego jak tylko 50%. Wszystko szło kurierem. Jakość sortów nie jest jakaś mega wysoka, a zachwalane przez co niektórych 3MMC zanieczyszczone było do tego stopnia,że aplikacja oral powodowała ogólne strucie. Nie wspomnę już o lidokainie w tym niby Hexenie, szkoda słów.

Status:
Anonim24
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim24 » 5 lata temu

josiek, na konkurencyjnym wspominają o Tobie też w dziale potwora :)

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

josiek pisze:
5 lata temu
Feszek, pisałeś o CMC i MMC... Więc odniosłem się do twojej wypowiedzi o cmc.
MMC dopiero ostatnio pojawiają się sorty w krysztale, zauważ, to samo tyczy się cmc. Jak laby dalej podkręca syntezę, to za miesiąc będziemy mieć wreszcie porządne sorty :)
Nie liczylbym na to.
Jeden z chłopaków współpracujący z vendorami i chemikami wspomina, ze ok 70% towaru ktory otrzymuja vensorzy nie nadaje sie do sprzedazy.