Ostatni post z poprzedniej strony:
Pozytywne komentarze to że świecą szukaćrc**nster.s*op & boo***ab.fun
rc**nster.s*op & boo***ab.fun
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
andrzej8857, ja zazwyczaj zamawiam od Atoma i Preda, choc nie zamowisz u nich za tyle.
Poczytaj opinie 3c, syntetykow i silka, tam moze cos zgarniesz choc pewnie bedziesz musial wydac nieco wiecej.
Poczytaj opinie 3c, syntetykow i silka, tam moze cos zgarniesz choc pewnie bedziesz musial wydac nieco wiecej.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
andrzej8857, z tego wszystkiego napisalem co nie co do niego na @ a mianowicie ze jest oszustem, ze jaka kurwa trzeba byc, ze najpierw pasjo potem boost funky a teraz na monstera wypierdala ludzi na siano itp itd a on na to
"kurwa to twoja matka bo wczoraj u niej w burdelu byle, cwelu wszystkie reshipy poszly"
Hahahahahahahhahahaha
"kurwa to twoja matka bo wczoraj u niej w burdelu byle, cwelu wszystkie reshipy poszly"
Hahahahahahahhahahaha
POMPA
Teraz najnowsza odpowiedz
"tylko frajerow z dopka rucham, jak ktos z rozowego 2x tyle wysylam"
Laaaadnie pewnie to czyta skoro tak napisal. Takze to dla Ciebie monsterku
PIERDOL SIE KURWO !!!
"tylko frajerow z dopka rucham, jak ktos z rozowego 2x tyle wysylam"
Laaaadnie pewnie to czyta skoro tak napisal. Takze to dla Ciebie monsterku
PIERDOL SIE KURWO !!!
Ten post ma wysoką reputację.
Potwierdzaja sie moje przypuszczenia ze ten mongol zachowuje sie jak maly patologiczny dzieciak.
Jak mozna byc takim kretynem haha.
Co za mlot haha, tam tez cie maja za kurwe, cwelu
Jak mozna byc takim kretynem haha.
Zgadza sie - tutaj wysyla zero a tam 2x tyle
Co za mlot haha, tam tez cie maja za kurwe, cwelu
A najlepsze że pan M.* dalej u nich wisi.Może się dogadali??? Nie wnikam,nie przewalił mnie więc dla mnie nie ma tematu.Tylko tak z ciekawości szukałem odp.typu o co w tym chodzi,jak to możliwe,co jest grane.Bo to z zasady powino być proste,sklep robi wały,to kończymy współpracę,ściągamy banery-bo to śmieszne by było,że opłacił za rok z góry to my różowi musimy zachować się uczciwie wobec sklepu i nie możemy go zdjąć.Bo na zdrowy rozum,jeżeli chyba od grudnia zaczął się wał,a mamy kwiecień to przez ten baner masa ludzi mogła być oszukane,i dziwi fakt,dlaczego nikt z tym nic nie robi,a takie forum różowe dalej godzi się na oszukiwanie ludzi.Myśle a nawet mam taką nadzieję,że ktoś się tym wkońcu zajmie nie dla różowych,dla tych ludzi.
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
Panowie jak teraz działa rcm***t**.** ? Gołębie dolatują ? Chcę trochę tego i tamtego ale opinie na ten temat szukać to ostatnio dość trudno ...
Danny80, tak samo teraz jak i na początku to był jeden wielki wał. selective scam.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Strata pieniędzy
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Danny80, teraz to nie jest selective scam, tylko po prostu scam i nawet użytkownicy drugiego forum przestrzegają przed zakupami tam. Masz innych vendorów i dużo odczynników, sklepy które wymieniłeś się skończyły dość dawno temu.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Dzięki Panowie a jak joker pracuje ?
Pytam ponieważ miałem przerwę kilka miesięcy i za granicą siedziałem i wracam znów do tematu
Pytam ponieważ miałem przerwę kilka miesięcy i za granicą siedziałem i wracam znów do tematu
To proste. Obie strony mają z tego korzyści.
Bardzo niesportowe zachowanie, używając eufemizmu naturalnie...