Rch*m.c*

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
archiballd
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: archiballd » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

tak tylko tu najcześciej sa hurtowe historie i z psychodelikami raczej słabo tylko predator a ja nie cierpie bitcoinów .. rch@# był dobrą alternatywą tyle ze dupy dają teraz na każdym kroku. 2 miesiące bez zarzutu a ten miesiac paranoja. trzeba poszukac czegoś innego pozdrawiam ... Miszka, jak sie odezwą dam ci znac

Status:
Miszka
Blister
Newbie

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Miszka » 4 lata temu

Witam wszystkich, szczególnie dziex za odpGandalf, i archiballd, właśnie widzę że trzeba jakiś kontakt pomyśleć tutaj, chodź jak pisze Szczur, te płatności BC trochę utrudniają sprawę, lepiej wypełnić blankiecik iść na pocztę aby wspomagać państwowa działalność przy okazji i puścić kapustkę. Tylko mogli by odpowiedziec na meile chociaż, oj już podpadli mi na całości, kiedyś miałem z nimi podobny problem ale się wytłumaczyli i było ok, a teraz już poszli po całości, wiecie może gdzie da radę zamówić gotowe maczanki? Albo dogadać się z kimś? Miłego dzionka życzę. :D

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

Miszka, spróbuj Synthetics, bo wiele razy pomagają przy płatności i dobrze tłumaczą, by nie było to utrudnione dla Ciebie. ;)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
uroslam
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 6

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: uroslam » 4 lata temu

exit scam? Zrobili promocję jak jeden smart**** w tym samym czasie. Zawsze myślałam, że to to samo bo podobna oferta i promocja w tym samym czasie.

Status:
Jan8686
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Jan8686 » 4 lata temu

Jestem stałym odbiorcą większych zamówień, dostałem informację od osoby związanej ze sklepem że chłopaki zostali zawinięci w weekend. Wygląda na to że jest po temacie, nie dostaniecie od nich żadnej odpowiedzi. Na zwrot kasy raczej też nie ma co liczyć przynajmniej teraz :?

Status:
Cro
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Cro » 4 lata temu

Jan8686 pisze:
4 lata temu
Jestem stałym odbiorcą większych zamówień, dostałem informację od osoby związanej ze sklepem że chłopaki zostali zawinięci w weekend. Wygląda na to że jest po temacie, nie dostaniecie od nich żadnej odpowiedzi. Na zwrot kasy raczej też nie ma co liczyć przynajmniej teraz :?
Życie jak w MADRYCIE kto ma wiedzieć ten wie oddawać kurwa 600zl 4 dniówki...

Status:
Grzybu
Blister
Newbie

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Grzybu » 4 lata temu

Czy przy tańszej opcji wysyłki powinienem dostać jakiś tracking? Bo napisali, że jest jakiś problem z droższą opcją i żebym podał adres na tańszą i odpisali tylko, że wysłali, a nie chcę tak chodzić i wypytywać czy paczka już doszła.

Status:
archiballd
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Rch*m.c*

Czyli odpisują?

Status:
Haris777
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 115

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Haris777 » 4 lata temu

Kiedy kontakt sie z nimi urwał?

Status:
Rickschance
Blister
Newbie

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Rickschance » 4 lata temu

Witam jak by sklep się odezwał proszę dajcie znać na pw ja brak kontaktu od piątku A jest wtorek

Grzybu, A kiedy miałeś z nimi kontakt?

Wiadomość moderatora

Scalono

Status:
Haris777
Narkotykacz
Newbie

Rch*m.c*

Jan8686, nie ma takiej opcji, jedyne co zrobil to exit scam, bo jezeli jestes stalym klientem to dobrze wiesz gdzie dzialali jaki byl asortyment, nielegalow nie wysylali i akurat Ty dostales info ze wpadli? I stwierdziłes ze sie zarejstrujesz i Nas oswiecisz.

Status:
Grzybu
Blister
Newbie

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Grzybu » 4 lata temu

Kontakt miałem 2 tyg temu, teraz nie odpisują, dlatego pytam tu, może moją paczkę jednak wysłali ;]

Status:
Jan8686
Dyletant
Newbie

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: Jan8686 » 4 lata temu

Haris777,
widze, ze miales lepszy kontakt niz ja skoro tyle wiesz heh...
nie potrzebuje byc na glupich forach aby ktokolwiek wierzyl czy nie wierzyl ze bylem ich klientem
a tu sie zarejestrowalem bo nie moglem czytac tych bzdur
mam kontakt z osoba ktora kiedys z nimi pracowala i wiem co sie stalo ale jak nie wierzysz to trudno
co do wysylania nielegali heh.... jest wiele osob co odbierala cmc hexa itp np w naszym kraju i caly czas powiesz mi ze to legal ? przegieli pale troche ostatnio i tyle, taki biznes, tez jestem stratny i to nie malo w srode wplacilem btc i ch*j

Status:
uroslam
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 6

Rch*m.c*

Nieprzeczytany post autor: uroslam » 4 lata temu

exit scam to jest to samo co smartszop

Status:
Haris777
Narkotykacz
Newbie

Rch*m.c*

Jan8686, mialem bardzo dobry kontakt z nimi i nie wysylali nawet stalym zaufanym. Klienta ani cmc ani hex jedynie hepa, Jedynie odbior za granica Ja moglem osobiscie odbierac od nich. Wiec jestem pewny. Ja tam. Mam swoje zdanie zadna wpadka zaplanowali to bo mieli ciezki rok i musieli wrocic do ojczyzny wiec na koncu przerobili stałych zaufanych klientow. Ja do piatku mialem kontakt. Spokojnie pewnie skonczy sie plandemia to wroca pod nowa nazwa. Taki biznes, kazdy sklep w koncu robi exit, bo kase maja po swojej stronie i nic na to nie poradzimy.

Status:
archiballd
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Rch*m.c*

5 razy wszystko ok a teraz wyjebka na 2 rakiety sklep dead