Ostatni post z poprzedniej strony:
tak tylko tu najcześciej sa hurtowe historie i z psychodelikami raczej słabo tylko predator a ja nie cierpie bitcoinów .. rch@# był dobrą alternatywą tyle ze dupy dają teraz na każdym kroku. 2 miesiące bez zarzutu a ten miesiac paranoja. trzeba poszukac czegoś innego pozdrawiam ... Miszka, jak sie odezwą dam ci znacRch*m.c*
Rch*m.c*
Witam wszystkich, szczególnie dziex za odpGandalf, i archiballd, właśnie widzę że trzeba jakiś kontakt pomyśleć tutaj, chodź jak pisze Szczur, te płatności BC trochę utrudniają sprawę, lepiej wypełnić blankiecik iść na pocztę aby wspomagać państwowa działalność przy okazji i puścić kapustkę. Tylko mogli by odpowiedziec na meile chociaż, oj już podpadli mi na całości, kiedyś miałem z nimi podobny problem ale się wytłumaczyli i było ok, a teraz już poszli po całości, wiecie może gdzie da radę zamówić gotowe maczanki? Albo dogadać się z kimś? Miłego dzionka życzę.
Rch*m.c*
Miszka, spróbuj Synthetics, bo wiele razy pomagają przy płatności i dobrze tłumaczą, by nie było to utrudnione dla Ciebie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Rch*m.c*
Życie jak w MADRYCIE kto ma wiedzieć ten wie oddawać kurwa 600zl 4 dniówki...
Rch*m.c*
Haris777,
widze, ze miales lepszy kontakt niz ja skoro tyle wiesz heh...
nie potrzebuje byc na glupich forach aby ktokolwiek wierzyl czy nie wierzyl ze bylem ich klientem
a tu sie zarejestrowalem bo nie moglem czytac tych bzdur
mam kontakt z osoba ktora kiedys z nimi pracowala i wiem co sie stalo ale jak nie wierzysz to trudno
co do wysylania nielegali heh.... jest wiele osob co odbierala cmc hexa itp np w naszym kraju i caly czas powiesz mi ze to legal ? przegieli pale troche ostatnio i tyle, taki biznes, tez jestem stratny i to nie malo w srode wplacilem btc i ch*j
widze, ze miales lepszy kontakt niz ja skoro tyle wiesz heh...
nie potrzebuje byc na glupich forach aby ktokolwiek wierzyl czy nie wierzyl ze bylem ich klientem
a tu sie zarejestrowalem bo nie moglem czytac tych bzdur
mam kontakt z osoba ktora kiedys z nimi pracowala i wiem co sie stalo ale jak nie wierzysz to trudno
co do wysylania nielegali heh.... jest wiele osob co odbierala cmc hexa itp np w naszym kraju i caly czas powiesz mi ze to legal ? przegieli pale troche ostatnio i tyle, taki biznes, tez jestem stratny i to nie malo w srode wplacilem btc i ch*j
Rch*m.c*
Jan8686, mialem bardzo dobry kontakt z nimi i nie wysylali nawet stalym zaufanym. Klienta ani cmc ani hex jedynie hepa, Jedynie odbior za granica Ja moglem osobiscie odbierac od nich. Wiec jestem pewny. Ja tam. Mam swoje zdanie zadna wpadka zaplanowali to bo mieli ciezki rok i musieli wrocic do ojczyzny wiec na koncu przerobili stałych zaufanych klientow. Ja do piatku mialem kontakt. Spokojnie pewnie skonczy sie plandemia to wroca pod nowa nazwa. Taki biznes, kazdy sklep w koncu robi exit, bo kase maja po swojej stronie i nic na to nie poradzimy.