Ostatni post z poprzedniej strony:
5 razy wszystko ok a teraz wyjebka na 2 rakiety sklep deadRch*m.c*
Rch*m.c*
Witam jestem nowy też zostałem wyjebany przez rc***.*o dostałem tracking gdzie paka poleciała do miasta 300km ode mnie ijankros odebrałem kontakt ze sklepem zerowy od jakich 5dni a niemożliwe żeby poczta się pomyliła no na sąsiednim forum kazy pisze ze dostał niewłaściwy tracking cóż takie życie wyjebki się zdążają też troche jestem stratny hjn i w ryja kurwom jebanym ale karma wraca i oby ktoś kiedys dojechał ekipę sklepu trzymam kciuki żeby tak było a nawet żeby ścierwa zaliczyły przypał za takie wyjebki na nas
Wiadomość moderatora Gandalf
Nie piszemy pełnych nazw sklepów z poza forum
Rch*m.c*
Z góry sorry ale niewiem gdzie mogę. Zamieścić temat z zapytaniem czy jakieś sklepy posiadają maczanki? Dobre maczanki pomijając sklepy które ostatnio zrobiły wyjebki tj smartszop i rc**m.*o
ktoś poleci sklep z dobrymi maczankami? Dodaj że niejestem laikiem w paleniu przerobiłem. Tego trochę jeszcze za czasów działania kolekcjonera i tak co jakiś czas mam chęć się upierdolic i odciac od świata na jakiś czas pewnie w złym. Dziale pisze za. Co przepraszam i jak co proszę o przeniesienie do właściwego działu i jakieś namiary bym prosil z góry dzięki piona
ktoś poleci sklep z dobrymi maczankami? Dodaj że niejestem laikiem w paleniu przerobiłem. Tego trochę jeszcze za czasów działania kolekcjonera i tak co jakiś czas mam chęć się upierdolic i odciac od świata na jakiś czas pewnie w złym. Dziale pisze za. Co przepraszam i jak co proszę o przeniesienie do właściwego działu i jakieś namiary bym prosil z góry dzięki piona
Wiadomość moderatora Gandalf
Nie piszemy pełnych nazw sklepów z poza forum