Sorry wiem ze temat na pewno byl przerabiany sto razy. Ale nie mam cierplisowsci szukac, wszystkie posty na ten temat sa o rok albo wiecej wstecz.
Przyjechalam do Polski po 5 latach I ku mojemu smutkowi moje sklepy w *** pozamykane. Jezdzilam tam kilka lat. Zmieniali lokacje ale nie likwidowali. Teraz powiedziano mi ze nie zostal przeniesiony tylko zlikwidowany na stale. Numeru do ziomkow ktore aktualizowalam jeszcze 2 pata temu (ktorzy dowozili) wylaczone, no ale tego sie spodziewalam.
I tu problem- nie wiem kiedy znow wroce jak wyjade , jestem od 2 mcy ponad I smak mnie przerastaja, w takie specyfiki na jakie ja sie przstawilam nikt tu na starych osiedlach sir nie bawi. Wiec brak szeroko dosteonych poza Polska dla mnie uzwek typu *** tez robi swoje I smaki na syntetyki z dawnych lat sie poteguja. Musze byc jeszcze miesiac tutaj, I musze zapalic sobie moj ukochany greenway speedway (taka nazwa lata temu) a potem sprzedawany jako Atlanta (atlantean sign) w sklepach.... na krysztal tez bym sie nie obrazila ale to palenie to taki sentiment dla mnie, ze poszukuje za kazda cene. Znalazlam na resea**chem***ls. Ten Sklep mi wpadl w oko bo maja tez alprazolam moj jedyny ratunek na dobry Sen ktorego w Polsce nie mam jak ogarnac.
Jakies opinie? Warto? To jest Legit? Jezeli tak to uzyje wiadomo ip changer zmienie lokalizache uzyje nr z zagranicy karte wyciagne potem podam nie swoje Dane ustawie sie z kurierem..itd.
Czy macie jakies inne opcje zakupy tego specyfiku?
Dawajcie co macie, z gory dzieki !
Wiadomość moderatora Gandalf