Ostatni post z poprzedniej strony:
Czekam na pierwsze zamówienie u tego V. Gołąb już wyfrunął. Powyższe opinie nastawiają mnie pozytywnie.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
pracawnet, wiesz co wstawiałem ostatnio fotke sortu i jest to samo.nie widzę sensu spamować fotkami tego samego ale Oki,nie ma problemu.Max jutro wstawie
Przyglądam się kwiatom i dobrze mi z tym,dopóki trwa lato nie lękam się zim
Zamówiłem w nocy **. Kontakt z vendorem znakomity. Paczka przyszła dziś bez żadnych problemów. Polecam! )
Wiadomość moderatora
Nie piszemy dokładnych dni tygodnia, ani dokładnych dat wysyłki / płatności / odbioru / zamówienia. Możesz orientacyjnie napisać ilość dni, ale nie dokładny dzień.
siemano miał ktoś taką sytuację żeby mu się ekran rozlał w telefonie przez spocone ręce xD jadłem bk, 4cmc, 3cmc ogólem zajebany w telefon trochę siedziałem w nocy i po tym mixie calym ręce mi się zaczęły pocić ale ze wyjebany w kosmos to uwagi. ke nie zwracałem zbytnio aż mi się ekran nie zaczął rozlewać . na początku myślałem że coś mi się jebie w oczach od niespania ale nie normalnie ekran mi się rozlał a dodam że na nim nigdy nic nie było kruszone ani nic telefon w etui szkło hartowane jest może Mati bardziej był zahartowanyxdd jestem lekko zszokowany bo nigdyi się nie rozlał ekran od kruchy jakiejś czy cos a na różnych telefonach różne rzeczy się gniotło kruszyło i nic telefon Xiaomi jbc mia
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
Nie jest źle, ale od sklepu oczekiwałem czegoś więcej. Sorty średnie, bez szału. 4CMC beżowe, śmierdzące, typowy kanapowy klefik. Za tę cenę 3/10. Nie polecam, daję pod rozwagę. Być może amator się na to znajdzie. Mi nie pasuje. Wyjadaczom też nie podejdzie.
Ehh... czekam na gołębia 10 dni , jak tam u Was latają?
za długo, nigdy tyle się nie czeka. Stuknij na via@ do V, być może coś przeoczył i twoja paka wogóle nie wyruszyła
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
Do 4dni max 10 dni to dlugo ci coś lEci ? xD sandheavens, to przyznam racje bo ma naprawdę bezpieczna wyslke xD brawa za pomysł i daje vendorze plusa za to bo cenie bhp
2 tygodnie temu zamawiałem i sandheavens działa nadal jak należy z tego co widzę
Czyli szybko,sprawnie i na czas i co najważniejsze,BEZPIECZNIE.
Mogę polecić vendora śmiało
Czyli szybko,sprawnie i na czas i co najważniejsze,BEZPIECZNIE.
Mogę polecić vendora śmiało
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
dla mnie najlepszy sposob dostawy i najszybszy 2 dni od zlozenia zamowienia
Gdzie ten legendarny NEP?
Nie widzę go w ofercie sklepu...
Nie widzę go w ofercie sklepu...