Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: sandheavens

Status:
Schalltanz
Zaklinacz węży
Newbie
Reputacja: 322

Nieprzeczytany post autor: Schalltanz » 3 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Gdzie ten legendarny NEP?
Nie widzę go w ofercie sklepu...

Status:
yalasek
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 321

Nieprzeczytany post autor: yalasek » 3 lata temu

Schalltanz pisze:
3 lata temu
Gdzie ten legendarny NEP?
Nie widzę go w ofercie sklepu...
może jeszcze jest - pisz na via@ to się dowiesz pozdro :)
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
insanemaid
Reputacja: 376

Nieprzeczytany post autor: insanemaid » 3 lata temu

Sklep bardzo dobry,świetny kontakt z vendorem,odczynniki świetnej jakości jeszcze nigdy na tym sklepie się nie zawiodłam mój nr 1 jeśli chodzi o sklep :)

Status:
fisstech
Ssak
Newbie
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: fisstech » 3 lata temu

Właśnie zabierałem się za robienie zamówionka, wydawało mi sie że w miarę ogarnęłem temat, ale przed chwilą przeczytałem (w wątku "sandheavens THE BEST! - pogadanki"), że - jezeli dobrze rozumiem - po finalizacji transakcji mam 10 minut na wpłatę? Chcę płacic bitomatem, najprostsza, bezbolsna forma. Tylko jak mam złożyć zamówienie (np. teraz) i z rana pojechać pod bitomat, żeby zdążyć w te 10 minut? Czy czegoś nie zrozumiałem? Nie oczekuję żadnych dokładnych wyjasnień, wiem, nie piszemy na forum o szczegółach. Po prostu niech ktoś krótko wyjaśni w kilku słowach, czy dobrze zrozumiałem, że mam tylko 10 minut na dokonanie wpłaty? Czyli bitomat w sumie odpada...

Kolejna kwestia - chcę zamówić u tego V telefon plus karta sim - czy karta będzie aktywna? Dzwonić z tego telefonu nigdzie nie będę, ale czy można na niej chociaż odbierać sms-y? Jeżeli tak - jaka jest jej wazność? Czy też trzeba przed włożeniem do tele doładowywać?

Marudzę, ale jak pisałem dawno już niczego nie zamawiałem, w międzyczasie reguły gry się mocno zmieniły, weszło obowiązkowe BTC, którego nie ogarniam do końca - dlatego chciałem ratować się bitomatem - a tu ktoś wyjeżdża z tekstem że trzeba w 10 minut.

Zależy mi żeby zamówienie zrobić jak najszybciej - więc będę wdzięczny bardzo za małą podpowiedź.

W zamian obiecuję zdać obszerną relację z testowania na szczurkach zamawianego produktu;)

Status:
borysputin
Ssak
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: borysputin » 3 lata temu

Witam, mam pytanie V jest polsko jezyczny? A drugie pytanie po jakim czasie odpowiada. Zrobiłem wczoraj zamówienia zapłaciłem btc i wyskakuje mi transakcja nie wyszła. I chce się skontaktować z V dlaczego się nie powiodła i do tej pory odp nie dostałem.

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Yournightmare
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: YourNightmare » 3 lata temu

borysputin pisze:
3 lata temu
Witam, mam pytanie V jest polsko jezyczny? A drugie pytanie po jakim czasie odpowiada. Zrobiłem wczoraj zamówienia zapłaciłem btc i wyskakuje mi transakcja nie wyszła. I chce się skontaktować z V dlaczego się nie powiodła i do tej pory odp nie dostałem.
sandheavens napewno Ci odpisze,widocznie zapierdol ma lub coś,poczekaj cierpliwie.
Vendor mówi i pisze po Polsku,i można się spoko dogadać bez problemu :E
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 214

Nieprzeczytany post autor: KacprowskY » 3 lata temu

Kontakt z V jest naprawdę świetny, czas realizacji zamówień KLASA sama w sobie. Lot ptaka poezja. V podchodzi do każdego klienta indywidualnie, zawsze można się dogadać, zawsze wrzuci gratisik do zamówienia - micha się cieszy. Polecam mój ulubiony vendor!

Status:
kiszczak
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 104

Nieprzeczytany post autor: kiszczak » 3 lata temu

Popracujcie nad jakością a wszystko będzie ok.

Status:
Mackbeath
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 170

Nieprzeczytany post autor: Mackbeath » 3 lata temu

I have order: 10kg tobacco:)
perhaps it is good as you claim :smoke:

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 339

Nieprzeczytany post autor: beeniepatu » 3 lata temu

borysputin, polski trudny jezyk ale V ogarbiety - uczyl sie i umie. Uzyles privnote? Wyslales na dobry email? V odpisuje w takich sprawach szybko. A jak nie odpisuje to odpisze. I co to za komunikat "trx nie wyszla" - nie zostala potwierdzona? Czy co? Jak placiles? Bitomat? Duzo detali brakuje by Ci pomoc. Sprawdz status na stronie V. Jak jest "payment error" to moze za malo wplynelo - nie boj sie, jak jest niewielka roznica chlopaki ogarniaja. Zreszta czekaj na mail'a od V.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
fisstech
Ssak
Newbie
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: fisstech » 3 lata temu

Czy zamawiając warto zakładać konto na stronie V, ma to na coś wpływ, czy można na luzie bez?

Status:
borysputin
Ssak
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: borysputin » 3 lata temu

beeniepatu pisze:
3 lata temu
borysputin, polski trudny jezyk ale V ogarbiety - uczyl sie i umie. Uzyles privnote? Wyslales na dobry email? V odpisuje w takich sprawach szybko. A jak nie odpisuje to odpisze. I co to za komunikat "trx nie wyszla" - nie zostala potwierdzona? Czy co? Jak placiles? Bitomat? Duzo detali brakuje by Ci pomoc. Sprawdz status na stronie V. Jak jest "payment error" to moze za malo wplynelo - nie boj sie, jak jest niewielka roznica chlopaki ogarniaja. Zreszta czekaj na mail'a od V.
dziekuje za pomoc z twojej strony .
Płacilem bitcoinem i kod mi wygenorował kwote powyzej jaką byl zakup o jakies 100 zl . wiec zmodyfikowalem, go i wychodzil ze o 25 zl byl i tak wyzszy od zakupu. chodzi mi o ten co generuje ile bitcoinow trzeba wpalacic .
i tak to bylo wlasnie Payment error , wczoraj juz pojawil sie Processing in progress , ale teraz wlasnie z rana doplacilem jeszcze te bitcoiny. W tej chwili pakazuje Waiting for 2 Confirmations . Wiec mysle, ze sprawa sie wyjasni juz .
A co do V pisalem przez privote i nie odtrzymalem odpowiedzi , o co chodzi , ze trzeba doplacić .

Status:
Koreczek
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 295

Nieprzeczytany post autor: Koreczek » 3 lata temu

fisstech, Z tego co wiem to nie,na luzie mejlowo mozesz.
Przyglądam się kwiatom i dobrze mi z tym,dopóki trwa lato nie lękam się zim

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie

Nie ma problemu na lajcie zrobisz zamówienie poprzez @.

Status:
Boskibombel
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Boskibombel
Reputacja: 117

Nieprzeczytany post autor: Boskibombel » 3 lata temu

fisstech pisze:
3 lata temu
Czy zamawiając warto zakładać konto na stronie V, ma to na coś wpływ, czy można na luzie bez?
lepiej zaloż sobie konto :P bedziesz mogl sledzic swoje zamowienie a tak to na pałe.
Potem bd sie zamartwiał co z twoim zamowieniem.
Polecam ci zalozenie konta. :shh:

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie

Czy ja wiem u sanda przebiega wszystko tak sprawnie, że nie ma stresów o rakiety. A zawsze można podbić na @