Ostatni post z poprzedniej strony:
Dobry sklep, dorzuca gratisy do zamowien i zajebiaszczy kontaktSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Paczucha doleciała. Kontakt 10/10 odpowiedzi w ten sam dzień. Pakowanie 1000/10 - powinni się od niego uczyć!
Opinie na temat 4CMC, 3CMC i 4MMC już jutro.
Testy dla szczurków rozdane.
Opinie na temat 4CMC, 3CMC i 4MMC już jutro.
Testy dla szczurków rozdane.
hit the store directly, you are guaranteed not to get ripped off
w tym sklepie zakupy to czysta przyjemnosc, bdb 4mmc a 3cmc jeszcze lepsze, ilez mialam po tym orgazmow
[+] Kontakt ze sklepem bardzo dobry zazwyczaj odpisywał mi na wiadomości jeszcze w ten sam dzień.
[+] Paczka doleciała w tym samym tygodniu w którym złożyłem zamówienie.
[+] Pakowanie bardzo dobre.
[-] Samarki nie są podpisane.
[-] Sklep posiada na forum wielu nieudolnych naganiaczy którzy często zachwalają substancje których nawet nie widzieli na oczy.
Koniec końców mogę z czystym sumieniem polecić sandheavens.
[+] Paczka doleciała w tym samym tygodniu w którym złożyłem zamówienie.
[+] Pakowanie bardzo dobre.
[-] Samarki nie są podpisane.
[-] Sklep posiada na forum wielu nieudolnych naganiaczy którzy często zachwalają substancje których nawet nie widzieli na oczy.
Koniec końców mogę z czystym sumieniem polecić sandheavens.
Mi jakoś nie odpowiadają od paru dni nie wiem czy się obrazili czy co ale chodzi o zamówienie..
i nie odpowiedzieliscie ani w piatek ani w sobote. czlowiek czeka tydzien na odpowiedz, chcial cos zamowic bezposrednio na mailu to wyslaliscie tylko adres btc i tydzien nie ma odpowiedzi. dobrze ze nie wyslalem btc! A w miedzyczasie sobie ogarnalem wszystko co chcialem gdzie indziej i malo, ze odpisali od razu, nawet juz zdazylo przyjsc!sandheavens pisze: ↑3 lata temuNa pytania bedziemy odpowiadac jutro wieczorem lub najpóźniej w sobote.
Prosimy o cierpliwości. Nie macie sie o co martwic.
hahaha no zajebiaszczy kontakt tydzien nie odpisuja xD
i taka mala rada ode mnie, zastanwocie sie czy chcecie aby tacy goscie jak ten kacprowsky was tu promowali za sample bo wyglada to conajmniej żalośnie
Mamy weekend Majowy więc odpowiedź może się przedłużyć , każdy z nas potrzebuje wolnej chwili , czasu na odpoczynek xD Baw sie i szalej Maj nadszedł xD
i taka mala rada ode mnie, zastanwocie sie czy chcecie aby tacy goscie jak ten kacprowsky was tu promowali za sample bo wyglada to conajmniej żalośnie
odnosnie tego Pana
odnosnie tego Pana
Wiadomość moderatora
Sam siebie trollujesz? Upgrade? xD
Broussard, Masz rację, że w ostanim tygodniu kontakt utrudniony z vendorem, natomiast pierwszy raz taka dłuża przerwa w kontakcie ze sklepem od czasu chyba kiedy jest tu na forum.
Druga sprawa to majówka więc wiadomo . Jestśmy tylko ludzmi, zawsze może coś wypaść, sam czekam na odpowiedź.
Jestem przkonany, że jutro lub tuż po majówce sandheavens, kontakt wróci do normy czyli odpowiedzi będą błyskawiczne jak wcześniej i też po cichu liczę, że może coś ciekawego wjedzie na sklep.
Druga sprawa to majówka więc wiadomo . Jestśmy tylko ludzmi, zawsze może coś wypaść, sam czekam na odpowiedź.
Jestem przkonany, że jutro lub tuż po majówce sandheavens, kontakt wróci do normy czyli odpowiedzi będą błyskawiczne jak wcześniej i też po cichu liczę, że może coś ciekawego wjedzie na sklep.
Tylko mi strona się nie odpala czy ktoś ma taki sam problem ?
Kolejna rakieta kolejne zadowolenie !!!
Nic dodać nic ująć
Polecam gościa !!!
Nic dodać nic ująć
Polecam gościa !!!