Ostatni post z poprzedniej strony:
Sand odpisuje na maile,więc tak jak myślałem miał ręce pełne roboty,aczkolwiek mnie to nie dziwi xDI tak jak pisałem,cierpliwość popłaca
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
Sand odpisuje na maile,więc tak jak myślałem miał ręce pełne roboty,aczkolwiek mnie to nie dziwi xDTen post ma wysoką reputację.
No dokładnie czekać tak jak kolega kiszczakYourNightmare pisze: ↑3 lata temuCzekam cierpliwie na odpowiedź, więc spokojnie bo sandheavens to nie zrobił mnie w konia jeszcze i poczekam bo do weekendu jest czas
Po prostu nie spamować skrzynki i uzbroić się w cierpliwość,taka dobra rada
Yasiu Kiszczak bez ciśnienia xDyalasek pisze: ↑3 lata temuLOL mija tydzień za tygodniem a z wami to samo chyba już najwższy czas żeby rozkminić samemu kiedy pisać aby jak najszybciej dostać odpowiedź, w jakich godzinach vendor odpisuje na maile a w jakich wysyła kody. nigdy nie trwa to dłużej niż 4 dni, tak więc jeżeli napiszecie i po 2 dniach wam nie odpisał jeszcze znaczy że odpisze za dzień lub dwa, i nie widzę kompletnie potrzeby pisania tutaj że są jakies problemy sporo ich nie ma. Przewiń 10 stron wstecz czytaj co się działo patrz na daty a dowiesz się że nie ma PROBLEMÓW. a wy je tworzycie w swoich głowach co tydzień w te same dni to samo O matko bosko polej bo nie wytrzymie!
No dokładnie czekać tak jak kolega kiszczakYourNightmare pisze: ↑3 lata temuCzekam cierpliwie na odpowiedź, więc spokojnie bo sandheavens to nie zrobił mnie w konia jeszcze i poczekam bo do weekendu jest czas
Po prostu nie spamować skrzynki i uzbroić się w cierpliwość,taka dobra rada
Ten post ma wysoką reputację.
Andro[med] pisze: ↑3 lata temuWtopa jest… Złożyłem spore zamówienie i w dzień wysylki jeszcze je zwiększyłem. Wszystko spoko pięknie tylko, że dziś przychodzi pierwotne, mniejsze zamówienie a ze strony sklepu brak kontaktu! Chyba by V. nie robił takich akcji? Liczę wciąż na wyjaśnienie sytuacji…
Poczekaj aż vendor się odezwie,bo kontakt trochę jest wydłużony i trzeba poczekać.Andro[med] pisze: ↑3 lata temuWtopa jest… Złożyłem spore zamówienie i w dzień wysylki jeszcze je zwiększyłem. Wszystko spoko pięknie tylko, że dziś przychodzi pierwotne, mniejsze zamówienie a ze strony sklepu brak kontaktu! Chyba by V. nie robił takich akcji? Liczę wciąż na wyjaśnienie sytuacji…
Ten post ma wysoką reputację.