Ostatni post z poprzedniej strony:
Lil_Pit, Właśnie że się zmienił sort na różową kupe która mało co ''robi robote''
Na foto tego tak nie widać gdyż nie posiadam Iphona 73612 x Pro miliard.
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
Lil_Pit, Właśnie że się zmienił sort na różową kupe która mało co ''robi robote''Ciekawe z tymi samplami ja już z 0,5kg brałem nigdy sampli nie było a liczyłem na nie żeby spróbować czegoś nowegoMtx pisze: ↑3 lata temuA ja jednak, poszedłem w ciemno, aczkolwiek po opiniach i rozmową z V zdecydowałem, ze za pierwszym razem, wziąłem 100g Hex'a w Igłach mam nadzieję, że nie będę narzekał i szczurki też, no i dzięki za dorady a z V rzeczywiście, kontakt w stopniu na 100%, nawet i niedzielą - odpisze. Zdam za parę dni relacje co do sortu.. No i sample i to trzy, nie są dla nich problemem, co mnie bardzo zadowoliło i prawie zaskoczyło.. : )
Pozdro
Ja też zawsze pytam i proszę o sample ale nie dostaje.vida mora pisze: ↑3 lata temuCiekawe z tymi samplami ja już z 0,5kg brałem nigdy sampli nie było a liczyłem na nie żeby spróbować czegoś nowegoMtx pisze: ↑3 lata temuA ja jednak, poszedłem w ciemno, aczkolwiek po opiniach i rozmową z V zdecydowałem, ze za pierwszym razem, wziąłem 100g Hex'a w Igłach mam nadzieję, że nie będę narzekał i szczurki też, no i dzięki za dorady a z V rzeczywiście, kontakt w stopniu na 100%, nawet i niedzielą - odpisze. Zdam za parę dni relacje co do sortu.. No i sample i to trzy, nie są dla nich problemem, co mnie bardzo zadowoliło i prawie zaskoczyło.. : )
Pozdro
u mnie podobnie ostatnio nawet się odezwałem o sampla do golebia i myślałem że cokolwiek będzie ale no cóż
Tak. Paka doleci. Możesz sklepowi podać id transakcji dla potwierdzenia. Czekaj spokojnie. Nie ciśnieniuj się.