Ostatni post z poprzedniej strony:
mowcie co chcecie ale user yalasek robi najlepsze memy na forum!Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Ten post ma wysoką reputację.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Yalasek wstawiając mema pierwszego zaczyna ciśnieniować,ehh.. Piątunio xD
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Kris84, ja tylko opisałem z swoją wydarzenie z życia wzięte, i nie wiem czy czytałeś ze zrozumieniem bo to była anegdota dla pewnej osoby... N/c , gościu... A nie żale, do matki boskiej.
Africa Bambata, stary ja scisnieniowany niby o co , jeżeli miałeś ta słuzje, pisząc do mnie - ja pełen czill i żadnych problemów, ale też zrozum innch, bo ta są dla nich wydatki w ciemno co dla niektórych i inwestycja na przyszłość i co dla niektórych wyjście z bagna (np. jak dla mnie, bo w takiej sytacji byłem i RC i p.V - bardzo mi pomogl) , więc się martwią, a wyjadacze stali biorący, wiedzą jak do tego podejść a dodatkowo forum jest po to by sobie pomagać i wypowiadać, o każdy stosunek, który jest wagą do podjęcia, dyskusji. Każdy z Nas jakoś zaczynał..
Pozdro
Africa Bambata, stary ja scisnieniowany niby o co , jeżeli miałeś ta słuzje, pisząc do mnie - ja pełen czill i żadnych problemów, ale też zrozum innch, bo ta są dla nich wydatki w ciemno co dla niektórych i inwestycja na przyszłość i co dla niektórych wyjście z bagna (np. jak dla mnie, bo w takiej sytacji byłem i RC i p.V - bardzo mi pomogl) , więc się martwią, a wyjadacze stali biorący, wiedzą jak do tego podejść a dodatkowo forum jest po to by sobie pomagać i wypowiadać, o każdy stosunek, który jest wagą do podjęcia, dyskusji. Każdy z Nas jakoś zaczynał..
Pozdro
Memy dobre xD
A tak na poważnie jakieś info, ktoś coś wie ? Kontaktował się ktoś z vendorem ?
A tak na poważnie jakieś info, ktoś coś wie ? Kontaktował się ktoś z vendorem ?
Jeśli pomogłem zostaw lajka 

Ja zaraz lecę po pakę, kod mam od samego rana. Ogarnijcie sobie maile, albo poczekajcie do późniejszej godziny (lub do poniedziałku w najgorszym wypadku
). Vendor zrobił co należy tak więc spokojnie.

Jak ktoś coś będzie wiedział to forum stanie na głowie.
Będzie dobre 

Proszę trzymać się tematu dyskusji
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ChineseKeton Słaba wrzutka gościa, który ma dwa posty. Kody są wysyłane dla wszystkich razem jak większość paczek jest już umieszczona we wskazanych miejscach.
Ten post ma wysoką reputację.
Piatkowe kino - cykl oparte na faktach.
A powaznie to skoncze juz prosze ta gadke, bo to juz jest lekka przesada co tydzien zalewac tym samym glowju temat sandheavens. Tu powinny byc opinie o sklepie a nie pytania o to czy paczka bedzie dzis czy nie. Jak czujecie potrzebe to niech jeden z drugim zalozy osobny temat i tam bijcie piane kilka razy w tygodniu. Z gory dziekuje
A powaznie to skoncze juz prosze ta gadke, bo to juz jest lekka przesada co tydzien zalewac tym samym glowju temat sandheavens. Tu powinny byc opinie o sklepie a nie pytania o to czy paczka bedzie dzis czy nie. Jak czujecie potrzebe to niech jeden z drugim zalozy osobny temat i tam bijcie piane kilka razy w tygodniu. Z gory dziekuje
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
beeniepatu, święte słowa. Powinien być osobny temat dla ciśnieniowców
trzeba uzbroić się w cierpliwość i tyle. Moje pierwsze zamówienie i nie zalewam sandheavens mailami.ChineseKeton, chyba chciałeś zabłysnąć, ale Ci sie nie udało

Hej, trzy dni temu wysłałem zamówienie do vendora (oczywiście z bezpiecznego adresu) - niestety, do dziś do brak odzewu, brak kontaktu. To norma?