Ostatni post z poprzedniej strony:
Ale te Twoje argumenty to są z dupy. Ja na przykład dostałem 4cmc zamiast 3cmc i nie chcę reshipu, tylko wyjaśnień vendora i jakiejś gwarancji, że więcej takich akcji nie będzie. Może ktoś lubi 4cmc, ale dla mnie to jest gówno i nie widzę sensu tego brać. A ze strony Vendora jest to słabe, że nie ma żadnych wyjaśnień, zwłaszcza że było to moje drugie zamówienie, a za pierwszym razem temacik był konkretny i się boje trochę ryzykować, że znów dostanę nie to co chciałem.Lil_Pit pisze: ↑3 lata temuNiech się pochwali, który jest na tyle mądry, że nie chciał reshipu, którego warunkiem było odesłanie poprzedniego tematu bo woli wyjebać temat do kibla? I mowa tu o hurtowniku. Jedna osoba rzuciła info, że to 4cmc i lecicie za tym jak psy za kością. Każdy mądry do dostania reshipu ale jak przyszło co do czego to tematu nie chce zwracać nikt. Widziałem ilu hurtowników dostało 50 krotnie większe ilości niż to co wy zamowilicie i nikt nie narzekał. Ile osób z tych które tu płaczą wrzuciło zdjęcie? Cały chuj. Więc wsadźcie sobie w dupę tę opinię bez pokrycia bo nie macie co liczyć, że takim udawanym płaczem dostaniecie reship za darmo. 1/3 osób z was, która tu płacze zamówiła w tym tygodniu to samo (potwierdzone info). Gratuluję podejścia a zwłaszcza tych osób, które nie widziały towaru w wpierdalaj się tutaj między słowa. Nie pozdrawiam.