Nieprzeczytany post
autor: rednick » 3 lata temu
Duzo ludzi narzeka na kontakt ze sklepem, ale ja wszystko zalatwialem przez sklepowy automat i zaden dodatkowy kontakt nie byl potrzebny, jako ze juz znalem proces zakupu i realizacji. Statusy zmienialy sie na biezaco.
Co do zamowionych specyfikow
Hex aktywny jak cholera, moze specyfiki sie wymieszaly i dostalem jakies combo, albo zadzialala miesieczna przerwa od stymulantow (generalnie jak zabawa w samodzielne eksperymenty, to raz na pare miechow), bo jak ok 23 sciagnalem tak moze 0,1 na probe, to jest prawie 7, a ja wciaz przegladam bzdury w sieci. Musialem trafic na odpowiednie ulozenie gwiazd wzgledem mojego organizmu, albo dostalem mocniejszy sort niz ostatnio. Cala noc flow z jakimis malolatami w strzelankach i wciaz czuje pobudzenie, no ale czas konczyc to co dobre, wypic piwko, zmusic sie do snu i za pare godzin wrocic do normalnego funkcjonowania;p.
O drugim temacie na razie wstrzymam sie z opinia, bo i nie ma za bardzo okazji do przetestowania. Zwlaszcza, ze to dla mnie nowosc i zwiazku z aktywnosciami zawodowymi, wolalbym sie odpowiednio przygotowac, by nie bylo kwasu. Cos na zasadzie, ze nie siadam do litra czystej, jesli na nastepny dzien prowadze;].