lek_na_syfa pisze: ↑3 lata temu
kingofthelife1 pisze: ↑3 lata temu
a wolal bym zostawic pozytywny komentatrz i zamawiac dalej
OK - po raz kolejny zwracam uwagę użytkownikom, używajcie polskich znaków. ja odczytałem to jako "a wołał bym zostawic (tu wpadło mi ł) pozytywny komentatrz i zamawiac dalej" : )
a zapewne miało być "wolał bym".
POLSKIE ZNAKI I INTERPUNKCJA !!!
Rzeczywiście, teraz to ma sens! Dziękuję bardzo za sprostowanie
Jak widać król życia lubi dawać zagadki lingwistyczne user'om.
Zatem prośba na przyszłość by jednak została użyta poprawna polszczy by uniknąć siania fermentu na temat vendora.
kingofthelife1 pisze: ↑3 lata temu
Mi tez odpisal ze nie byla zgloszona do wysylki i da bonus 10%wiec czekam w tym tyg
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie problemu. Wtopy zdarzają się każdemu, nawet najlepszym. Nie zapomnij pochwalić się odbiorem rakiety i koniecznie recenzje w odpowiednim temacie.
sandheavens to porządny sklep. Wszystko idzie dogadać, byle krótko, na temat i przez privnote. Jedyne czego sand nie toleruję to głupoty i braku BHP uży-szkodników
Vanilia pisze: ↑3 lata temu
To zastanawiam się nad zmianą V, skoro pojawiły się jakieś problemy z dostawą. Nie chcę się denerwować.
Nie ma problemów z dostawą!
Ciśnieniowcy robią niepotrzebne zamieszanie , psując sandowi PR
Jak
sandheavens może Wam pomóc skoro wasze lakoniczne pytania nie zawierają kluczowych elementów tj: numer zamówienia, dzień wpłaty lub adres portfela gdzie wysłaliście należność
Byle później wszystko sprostowali.
Śmiało możesz podbierać- w ciągu ostatnich 2 tygodni 2 zamówienia bezpiecznie wylądowały u mnie
, tylko w tym tygodniu wyjątkowo rakiety startuja chyba jakoś w środku tygodnia, więc przed weekendem każdy powinien cieszyć się smakołykami.
Z mojej strony godna polecenia świetna 4, ładnie się prezentuje, brak zanieczyszczeń. W dużym kamieniu 11g lądowała w poprzednim tygodniu