Ostatni post z poprzedniej strony:
Tak. Prosta sprawa - nie odbierasz paka i kasa przepada. Inna sprawa, że robisz problemy V takim zachowaniem.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
garob, Domyślam se specjalinie się nie połamałem, mam nadzieję że sandheavens wybaczy ten jeden mały błąd jako rzetelnemu kupcowi. Taki niefart losu się przytrafił
Grruby, serio? Nie dostaniesz nic. Pewnie dostaniesz bana na dalsze zakupy u sandheavens,
Robisz mega przypal. Nie masz znajomych, którzy siedzą w tym temacie i mogliby to spokojnie odebrać. Masz druga nogę. Wsiadasz w taxi pod szpitalem, jedziesz do celu, odbierasz paku i wracasz. Personel by nawet nie zauważył ze cię nie ma.
A tak poza tematem, co zrobiłeś z ta noga ze cię przyjęli z tym na oddział?
Robisz mega przypal. Nie masz znajomych, którzy siedzą w tym temacie i mogliby to spokojnie odebrać. Masz druga nogę. Wsiadasz w taxi pod szpitalem, jedziesz do celu, odbierasz paku i wracasz. Personel by nawet nie zauważył ze cię nie ma.
A tak poza tematem, co zrobiłeś z ta noga ze cię przyjęli z tym na oddział?
napisał o złamaniu. ze złamaną chyba nie wymknie się ze szpitala. BTW kolega Grruby mógł to jakoś załatwić.
Grruby, gruby rakieta lezy 48h i chyba 24h w tymczasowym *** najbliżej tego co wybrałeś, chyba ze dłużej byles w szpitalu to raczej lipa.
Racja gruby mogles byle kogo nawet wyslac po ta rakietę i powiedzieć by nie otwierali. Oraz przypal napewno poszedł jesli ktos sprawdzi rakietę.
Racja gruby mogles byle kogo nawet wyslac po ta rakietę i powiedzieć by nie otwierali. Oraz przypal napewno poszedł jesli ktos sprawdzi rakietę.
lek_na_syfa, właśnie nie mam nikogo kto ogarnie za mnie wszystkie sprawy. Ciężko o zaufana osobę. Dlatego wszystko robocie sam. A w szpitalu dalej jestem bo będę szedł do składania.
Trevor, to było zrozumiałem i liczyłem się z tym pytam tylko czy nie będzie przypalu dla Sanda. Już napisałem do niego maila z zapytaniem. Bo to najlepszy V jak dla mnie i nie chciałbym kończyć współpracy z nim.
Trevor, to było zrozumiałem i liczyłem się z tym pytam tylko czy nie będzie przypalu dla Sanda. Już napisałem do niego maila z zapytaniem. Bo to najlepszy V jak dla mnie i nie chciałbym kończyć współpracy z nim.
Mega przypal robi . juz mozesz zmienic sklep tyle w temacie.
Witam koledzy,apihp przed nowym rokiem bedzie?pozdrawiam
Co tu się wgl odpierdala (sorry za wurgaryzm)
Ale nie odebrać rakiety i kogoś niw wysłać to trzeba Niemiec oleju w głowie.
Jak się dobiorą do tej paczki to numer tel i skrzynka nadawcza jest już spalona .
Ludzie zamawiajcie lepiej na allegro twm przynajmniej przypału nie narobicie sprzedawcy !!!!
Powinieneś dostać bana u sandheavens Jak i nie na forum(Alw to już nie odemnie zalezy) za nie załatwienie tak prostej sprawy.
Kolegów nie masz czy rodzeństwa ?
Ale nie odebrać rakiety i kogoś niw wysłać to trzeba Niemiec oleju w głowie.
Jak się dobiorą do tej paczki to numer tel i skrzynka nadawcza jest już spalona .
Ludzie zamawiajcie lepiej na allegro twm przynajmniej przypału nie narobicie sprzedawcy !!!!
Taki błąd może dużo kosztować ale nie Ciebie
Powinieneś dostać bana u sandheavens Jak i nie na forum(Alw to już nie odemnie zalezy) za nie załatwienie tak prostej sprawy.
Kolegów nie masz czy rodzeństwa ?
Będzie dobre
Grruby, sory ale jeżeli ciocia babcia mama wujek chujek czy kto inny nie mógł podjeść po paczke? tuż przed świętami to byś powiedział że tam prezent dla koleżanki to by rozkminiali jaka masz koleżankę a nie co jest w środku a już w ostateczności jak bym nikogo nie miał będąc w szpitalu to albo bym tutaj na forum pisał czy ktoś jest z okolicy mojego miasta i takiej osobie bym za free to sprezentował lub zadzwonił zamówił taksówkę wysłał kierowcę do paczkokatu ten by odebrał i na oddział ci ja przywiózł wyjść jest bardzo dużo ale do takich zabaw trzeba dorosnąć
Trutka BDZ, Tak się składa, że nie mam rodziny także trafiłeś w punkt nikogo poza sobą. Mirecki, taksówka bezpiecznym pomysłem mało mi się to wydaje. Trudno stało się czasu nie cofnę, w szpitalu też nie nie. Ciągle telefonu w ręce a szczególnie pod znieczuleniem..