Ten post ma wysoką reputację.
dzewo pisze: ↑4 lata temu
Pytanie dla tych którzy otrzymali gołębie od tego V.
Czy one były bezpiecznie zapakowane? Gdybyście mieli tak ocenić w skali od 1 do 10?
Chodzi o to że ostatnio na pewnej sortowni taka paka się uszkodziła i niestety gołębie z niej wyleciały i sortownia musiała dzwonić po niebieskich weterynarzy
Mogłeś dodac, ze nie byla to paczka wyslana z naszego sklepu- ktos moze zle zrozumiec
Dodano po 1 minucie 7 sekundach:
daret1 pisze: ↑4 lata temu
viscaelbarca,
nie mogę wysyłać prv wiadomości
im newbie
Ciekawe jak się rozwinie sytuacja, bo gdyby V dodawał jedną rzecz więcej to by nie było żadnych problemów.
Wytlumaczylem Ci przez email dlaczego status jest taki, a nie inny i Twoj status w tej chwili nie jest żadną anomalią. Wszystko na paczce jest tak jak nalezy.
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
beeniepatu pisze: ↑4 lata temu
dzewo, pakowanie u sandheavens jest top - w skali od 1 do 10 to jest 11. Na tyle paczek ile otrzymalem, pakowanie bylo zawsze takie samo - nawet jakby paka sie uszkodzila to nie byloby szans bez dalszej ingerencji dojsc co tam jest. Jakas dziwna ta Twoja historia - dla mnie osobiscie
To nie była paczka wysłana przez nasz zespół
Dodano po 8 minutach 6 sekundach:
daret1 pisze: ↑4 lata temu
Witam, moja paczką utknęła, brak takie jednej rzeczy na niej i problemy są, może jutro ruszy, ale raczej wątpię. Napisałem już do V zobaczymy co na to odpowie...
Pozdrawiam.
Jesli paczka została odebrana przez kuriera ,,od nas,, 24.12 to nie ma co liczyc ze zostanie dostarczona natychmiast w kolejnym dniu po świętach tym bardziej, ze głównie wybieracie kuriera, który aktualnie ma na sortowniach największy bajzel. Nie liczcie dni w ten sposób, że paczka nie dociera do was od kilku dni bo trwały święta przez ten okres i żaden kurier nie pracował przez ten czas