Ostatni post z poprzedniej strony:
Rozdymka, mi nie odpisuja już z 2 tygodnieSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
2 tygodnie i brak odpowiedzi? Czyli co, lepiej sobie darować i nie zawracać sobie głowy tym sklepem?
Mi właśnie sandheavens, odpisali, wiec kontakt jest
małe opóźnienie - mam nadzieje ze zgodnie z mailami pójdzie
małe opóźnienie - mam nadzieje ze zgodnie z mailami pójdzie
soplicawisnia, no ja też bardzo dużo zamówień miałem udanych z tym vendorem, do tego momentu. No nic zobaczymy jak sprawa się potoczy może vendor zechce w końcu odpisać i załatwić to jak należy.
paluh cierpliwości. Pewnie jak chcesz zwrotu kasy to wydaje mi się ze jak paka nie wyleciała to nie będzie z tym problemu. Po co zamawiać jak chcesz zwrotu kasy? Kontakt utrudniony przez to ze mogą sobie zrobić dłuższy urlop lub maja dużo roboty.
No_Spoko, Czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz człowieku ? Pisze Ci że od ponad tygodnia próbuje się skontaktować i zostaje olany. A innym odpisują na maile... Uzbroić się w cierpliwość ? Kurwa brak mi słów żeby ci nawet odpisywać
paluh sylwester się zbliża i ciśnienie ci rośnie? Ja ostatnio czekałam 12 dni na odpowiedz ale chuj w to skoro wszystko zostało ładnie zakończone. Nie jesteś cierpliwy w tym temacie. Jak będziesz spamowac tutaj i na e-mail to nie dostaniesz odpowiedzi. Używaj również privnote do załatwiania takich spraw
No_Spoko, To skoro czas realizacji to 12 dni to powinno być to zaznaczone zrobił bym wtedy zakupy u innego vendora, jeżeli jest jakiś problem również trzeba informować. Co do nauki jak mam pisać maile to nie musisz mnie synu uczyć.
Zamówienia zrobione dziś późnym wieczorem status zamówienia "Waiting for 2 Confirmations"
. Może mi ktoś wytłumaczyć ten status bo pierwszy raz mam taką sytuację
. Może mi ktoś wytłumaczyć ten status bo pierwszy raz mam taką sytuację
Musiałeś wpłacić za małą kwotę. Sand ręcznie to załatwi
Czyli wszystko w porządku bo dziwne by było że tydzień temu robiłem te same zamówienie tyle samo wpłaciłem zawsze z górką i było szybko i git.