Wszystko sprawnie,kozak kontakt.
Zastanawia mnie tylko jedno czy sort 4cmc się zmienił?
Patrząc na zdjęcia recenzentów były to kryształki w szkle ja dostałem jakby taki miał w kolorze coca coli.
Umnie niestety porażka.... Zaryzykowałem i nie jestem zadowolony
.. napisałem stosowną wiadomość do vendora i czekam na pilna odpowiedź...
Przyszło ale ale jedna rzecz z tylu...
Koreczek, po co? po to jest forum żeby dzielić się informacjami. i ciekawi mnie co się takiego stało. to jakieś dziwne że się pytam? dla mnie Vendor jest w 100% zajebisty i jeszcze się nie zawiodłem na nim wiec też dlatego zapytałem koreczek........
terapeuta, Dał znać ze coś jest nie tak i tyle.Wywlekanie tego na forum co jak gdzie i kiedy przed załatwianiem tego z vendorem moze działać tylko na jego szkodę.Zalatwi sprawi to powiniem napisac ze załatwił.jak nie to niech opiszę problem dla ogólnej wiadomości i tyle.Ja też sobie chwałę tego Vendora.
Poprostu zamawiany był starter i znaczna ilość RC . Otrzymałem tylko starter. Nie wiem dlaczego, niestety rozczarowanie na Sylwestra... Czekam na odpowiedź może coś więcej ma do powiedzenia vendor. Jestem dobrej myśli patrząc na inne opinie z forum i mam nadzieję że zaszła pomyłka i jakieś niedomówienia.... Napisze więcej jak sprawa się wyjasni.
SzumiSzumi, Jest sylwester spokojnie sklep odpisze napewno;) Najlepiej odrazu takie sprawy załatwiać przez meila i czekać na odp cierpliwie;) Będzie dobrze pozdrawiam
Jak dla mnie the Best ever Vendor ! 4cmc jest moc, polecam z czystym sumieniem. Wysyłka Express. Szybko sprawnie i na temat tylko z nimi! Szczęśliwego Nowego sniffowicze. A Tobie vendorku sukcesów oby tak o!!