Ostatni post z poprzedniej strony:
Kontakt wrócił, wstępnie dogadani w temacie braku kilku produktów. Dam znać czy finalnie wszystko wyszło ok.
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
Kontakt wrócił, wstępnie dogadani w temacie braku kilku produktów. Dam znać czy finalnie wszystko wyszło ok.
Nie, to nie literówka, to jedna z tych nowości które niedawno się pojawiły
prosiłeś czy zapłaciłeś? bo to różnica. jeśli nie dostałeś sampli o które prosiłeś to inna sprawa niż brak zapłaconych produktów.
Masz na myśli 3cmc cristal? Jest jakieś info kiedy będzie dostępne? Bo na stronie widnieje. Ciekawe co z złożonymi zamówieniami
Tak, chodzi mi o cristala.Swingswitch pisze: ↑2 lata temuMasz na myśli 3cmc cristal? Jest jakieś info kiedy będzie dostępne? Bo na stronie widnieje. Ciekawe co z złożonymi zamówieniami
Też jestem ciekawy co z zamówieniamiPrzełącznik kołyskowy pisze: ↑2 lata temuMasz na myśli 3cmc cristal? Jest jakieś info kiedy będzie dostępne? Bo na stronie widnieje. Ciekawe co z złożonymi zamówieniami
ja zamawiałem cristala w weekend. Status shipped wskoczył wczoraj. Dam znać jak, co i kiedy dojdziereproduktor pisze: ↑2 lata temuNo to jak jest z tym 3cmc jest na stanie i można zamawiać??? Paki latają jak zawsze??? Czy są opóźnienia???
Ja też niedawno zamawiałem. Status przesyłki to wysłana więc zobaczymy co przyjdzie
Zapłaciłem oczywiście, Mój błąd.Swingswitch pisze: ↑2 lata temuMasz na myśli 3cmc cristal? Jest jakieś info kiedy będzie dostępne? Bo na stronie widnieje. Ciekawe co z złożonymi zamówieniami