Ostatni post z poprzedniej strony:
Obecnie korzystam z uslug Sanda od dluzszego czasu, jestem hurtownikiem i ani razu nie bylo wtopy, jednym minusem jest kulawy kontakt na szczescie rekompensuje to jakosc sortow. Obecnie czekam na alfe i mojego ulubionego cristala - mam nadzieje, zze jutro wpadnie bo w weekend posucha.Tak jak nadmienilem, robie zamowienia hurtowe i nigdy nie bylem zawiedziony.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
sandheavens, is full working again . He had an arrangement, that's everybody's right, just for the rumor mongers

gołąb przylecial, dosc dlugi czas ale wazne misja wykonana, kontakt nie nalezy do najlepszych, ocene napisze po testach

- Załączniki
-
- IMG_20220927_103412.jpg (1.77 MiB)
Just to update my situation with the order i was waiting on, it was received 4 days ago, so it was 21days from marked shipped - this is because they did not use a courier that i had paid for, but instead sent it through regular signed for mail.pyrex pisze: ↑2 lata temuSandheavens.com - opinions and reviews about shop
Post by pyrex » 1 week ago
The contact form on the site is broken showing an internal server error.
My order was marked shipped 2 weeks ago on tuesday where is should have been with me by the end of the week. I have only had one email from them where they only told me what courier they used, today will be 4 days i have been waiting for them to check status.
But it is still better than not getting it! I have email them to see if that would be correct with next order and wil wait and see if they reply......
Które 3 cmc daje największe libido ? Chce zamówić troszkę a parę rodzaju jest tego .
Kiedy będę gdzieś daleko to wiedz
Że kiedy go nie będzie z tobą będę szedł

Że kiedy go nie będzie z tobą będę szedł

Elo. Ktoś atakował już 4CMC Cristal? Bo Meteora bardzo sobie chwale i nie wiem czy przymierzać się do sprawdzonego Meteora czy jednak skusić na nowość Cristal...
No to poleciało zamówionko na Modafinil i Metka
fajnie sie po tym pracuje po Modafinilu i chce poczuć to znowu
po urlopie troche schudłem więc Mietek pomoże wrócić do odpowiedniej wagi i nieco zmobilizuje do samego treningu.
Pozdrawiam ekipe Sanda!

Pozdrawiam ekipe Sanda!
Ja ostatnio miałem Hexen od sklepu. I powiem, że wprawdzie to nie to samo co jeszcze 2 lata temu ale sort dobry.
Pobierajcie cristla, najlepsze 3cmc jakie kiedykolwiek jadlem, polecam
sklep absolutne top1, uwazac na alfe nie spalem po niej 6dni, 5g
sklep absolutne top1, uwazac na alfe nie spalem po niej 6dni, 5g

Status się nie zmienia, czy 350 zł to za mało na 10 g NEP sandheavens?