Ostatni post z poprzedniej strony:
zamowienie poszlo, ale brak maile , a na stronie jest ze golab w przygotowaniu . Pisalem, lecz brak odpowiedzi od VSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
borysputin, w piątek najpóźniej w sobote dostaniesz pake SKORO masz "processing in progress". Bez paniki. Sand nie odpisuje odrazu na byle mejle. Chłop zapracowany

yakubu86, ja tam od nich nigdy odpowiedzi nie dostalem , a dzialam z nimi prawie od samego poczatku istnienia sklepu . ja tam sie nie boje , ze paka nie doleci , tylko maile nie przychodza za kazdym razem jak zmienia sie status od zakupu po shiped . Mnie tylko martwi czy kod dojdzie . od razu podkresle ze mail jest dobrze podany
borysputin, piszesz przez proton mail chociaż? Ja walisz otwartymi mejlami to nie dziwne że nie nikt ci nie odpowiada. No a jak kodujesz mejle a mimo to nie odpowiadają to nie wiem. Ja zawsze dostaje odp predzej czy pozniej. Zamawiałem już sporo razy i NIGDY nie miałem akcji że kod nie przyszedł.
bo musisz patrzyc w spamie. mi mimo ustawien ciagle tam laduja.borysputin pisze: ↑2 lata temuyakubu86, ja tam od nich nigdy odpowiedzi nie dostalem , a dzialam z nimi prawie od samego poczatku istnienia sklepu . ja tam sie nie boje , ze paka nie doleci , tylko maile nie przychodza za kazdym razem jak zmienia sie status od zakupu po shiped . Mnie tylko martwi czy kod dojdzie . od razu podkresle ze mail jest dobrze podany
a co do tematu to tez czekam na paczke bez odpowiedzi
Zamówiłem właśnie tą nową 4 CMC Cristal
podobno PETARDA.

Ostatni raz w weekend.
W sumie sam czekam prawie 2 tyg za rakietą, zamawiałem na koniec października, z nowym tygodniem status wszedł na shipped, ludzie pisali że kody wpadły a u mnie cisza. Zgodnie z procedurą napisałem maila na koniec tygodnia, vendor odpisał że z początkiem bieżącego otrzymam reship lecz nadal cisza :/
Mam nadzieję że wszystko rozwiąże się pomyślnie, bo ze sklepem współpracuje od początku jego istnienia i zawsze było elegancko, dopiero pierwsza taka sytuacja.