Ostatni post z poprzedniej strony:
sameSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Nie chce was martwic chłopaki ale ja czekam juz na paczuszkę z dobre 2tyg pisze pisze i raz dostałem znaka ze zostanie wysłane i od tego czasu trochę minęło dalej nie ma
We'll be back soon.
DO YOU HAVE ORDER ON OUR SHOP?
SO ABOUT FOR MORE INFORMATION PLEASE WRITE TO EMAIL: [email protected]
DO YOU HAVE ORDER ON OUR SHOP?
SO ABOUT FOR MORE INFORMATION PLEASE WRITE TO EMAIL: [email protected]
Ja też początkiem tygodnia zrobiłem zamówienie za sporą sumę i się obawiam gdyż na podany mail nie odpowiada nikt . To już drugi raz kiedy coś zamawiam i strona nawala, mam nadzieję że to tylko drobne problemy z strona przy zmianie ofert jak ostatnio kiedy robiłem zamówienie które dotarło bez problemu i że moja paczka w końcu do mnie dotrze.
Ja nie skladalem zadnych zamowien ale na chlopski rozum jakby was chcieli wyj###c na hajs to by nie bylo tego we'll be back soon, tylko by strona stala zeby wyj##ac jak najwiecej ludzi
Takze imo nie macie sie czego obawiac
u mnie podobna sytuacja , poczatek tyg oplacone i cisza..
sadze , ze V wroci, zawsze z nimi bylo wszystko porzadku , nigdy nie bylo problemu . kazda przesylka w terminie .
pankowalski, tego ze nie nie odczytuje zadnych z wyslanych maili podanych tez mamy sie nie obawiac? a tego ze ludzie zainwestowali kupe kasy, i nie maja zadnej odpowiedzi?
Same situation here ,waiting 10days , first time that happened to me ,but i believe in the G.O.A.T him self (Sand ) Never disappointed me in the past
No ja mam taką nadzieję w końcu nawet jak ostatnio zrobiłem zamówienie była podobna sytuacja i paka doszła ale zobaczymy w każdym razie ja muszę mieć ciągłość zamówień a takie sytuacje mnie mega odrzucają od robienia kolejnych zamówień zwłaszcza że nie robię zamówienia za kilka stówek tylko za kilka tys.pankowalski pisze: ↑2 lata temuJa nie skladalem zadnych zamowien ale na chlopski rozum jakby was chcieli wyj###c na hajs to by nie bylo tego we'll be back soon, tylko by strona stala zeby wyj##ac jak najwiecej ludzi
Hello i had buy 2 week ago . Oder never ship... order show in process.
The website is now close? Do you thibk order will be shipped during this time?
4 messages send ... no reply..
The website is now close? Do you thibk order will be shipped during this time?
4 messages send ... no reply..
strona calkiem lezy
cos niedobrego musialo się stać.
mail milczy
od ch siana wjebane
PORAZKA
cos niedobrego musialo się stać.
mail milczy
od ch siana wjebane
PORAZKA
Nigdy się nie nauczymy że w tym biznesie tak jest raz jest a raz nie ma - ryzyko zawodowe hehe