Ostatni post z poprzedniej strony:
Nigdy się nie nauczymy że w tym biznesie tak jest raz jest a raz nie ma - ryzyko zawodowe heheSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
ja mam podobna sytuacje , tydzien temu w niedziele zlozylem zamowienie i 0 odpowiedzi zostaje czekac do nastepnego tygodnia moze cos sie wyjasni.. oby bylo wszystko wporzadku bo tez spore zamowienie zlozylem
Skoro podali nowego meila dla tych co mieli zamówienie w ich sklepie pewnie chcą rozwiązać sprawę , przynajmniej tak można wywnioskować bo po co była by ta informacja ? Wydaje mi się że kto miał zamówienie powinien wysłać e-maila na podany adres i czekać na odzew , ewentualna odpowiedź bądź brak opisać na forum wtedy będzie jasne czy scam czy nie . Każdy co mial zamówienie odniesie się czy dostał odpowiedź i ewentualny zwrot czy nie dostał żadnej odpowiedzi i żadnego zwrotu i sprawa rozwiąże się sama.
Trzeba być dobrej myśli. Ja jeszcze jestem bo problemy już byly wcześniej i Sand zawsze wracał. Nic mam nadzieje że paka w środe JAKOŚ doleci
maila bota ktory rozsyla kodyMarcoRose pisze: ↑2 lata temuSkoro podali nowego meila dla tych co mieli zamówienie w ich sklepie pewnie chcą rozwiązać sprawę , przynajmniej tak można wywnioskować bo po co była by ta informacja ? Wydaje mi się że kto miał zamówienie powinien wysłać e-maila na podany adres i czekać na odzew , ewentualna odpowiedź bądź brak opisać na forum wtedy będzie jasne czy scam czy nie . Każdy co mial zamówienie odniesie się czy dostał odpowiedź i ewentualny zwrot czy nie dostał żadnej odpowiedzi i żadnego zwrotu i sprawa rozwiąże się sama.
sprobuj napisac , odbijesz sie od sciany
Poza tym , nikt nawet nie podnosi strony wiec nie ma juz nawet zadnego komunikatu tylko error
albo niebiescy albo nie wiem , w kazdym razie nic dobrego .
Pisał ktoś na wyżej podanego email ???
Jest odpowiedź ?
Czy to oby napewno jest ich nowy adres ?
Też nie mam kontaktu od dobrych kilku dni .
Pozostaje czekać :/
Jest odpowiedź ?
Czy to oby napewno jest ich nowy adres ?
Też nie mam kontaktu od dobrych kilku dni .
Pozostaje czekać :/
Dobra wydaje mi się że nie ma co siać paniki w końcu dopiero co sand dodał nowe oferty poza tym jeszcze w sobotę tydzień temu normalnie odpisał mi na maila a zamówienie doszło a też były problemy z stroną i panika. Wydaje mi się że po prostu coś zmieniają na stronie badź ofercie i wykorzystali ten długi weekend do ogarnięcia tego zobaczymy w następnym tyg czy paki dojdą czy nie.
Krakens07,
gdyby było tak jak mowisz , ktos dostalby przynajmniej jakas odpowiedz na @
Vendorowi bylo by na reke zeby byl tu spokoj a nie chaos i panika
Gdyby faktycznie planowali powrót nie zostawiali by nas w takiej sytuacji bez odpowiedzi
Ludzie czekają po tydzien lub dwa na glupią odpowiedz
Wiec raczej wszystko uklada sie w logiczna calosc
Chociaz osoboiscie wolalbym zeby wszystko wrocilo do nomry ( wjebane ponad 10 k )
gdyby było tak jak mowisz , ktos dostalby przynajmniej jakas odpowiedz na @
Vendorowi bylo by na reke zeby byl tu spokoj a nie chaos i panika
Gdyby faktycznie planowali powrót nie zostawiali by nas w takiej sytuacji bez odpowiedzi
Ludzie czekają po tydzien lub dwa na glupią odpowiedz
Wiec raczej wszystko uklada sie w logiczna calosc
Chociaz osoboiscie wolalbym zeby wszystko wrocilo do nomry ( wjebane ponad 10 k )
Ja myśle tzn wierze że jutro wszystko się wyjaśni i paka normalnie zleci na tygodniu do dziupli.
Z głupoty zakupy u niego żeby doszło przed świętem a nie doszło wcale. Z tego co pamietam to zawsze jakiś problem z nim był. Wieczny stres, bo nie wiadomo kiedy się spodziewać kodu. Szkoda tylko utopionych prawie 2k. Zostanę przy ch.c. Zawsze na czas i nie zawiedli nigdy.
Gdyby sklep chciał zrobić exit scam, to strona działałaby jak najdłużej.
Zniknięcie strony nastąpiło przed akcją: https://home.treasury.gov/news/press-releases/jy1089
Powinno to nieco uspokoić choć sam nie miałem u nich nic zamówione.
Zniknięcie strony nastąpiło przed akcją: https://home.treasury.gov/news/press-releases/jy1089
Powinno to nieco uspokoić choć sam nie miałem u nich nic zamówione.
Krakens07, też nie dostałem odp na żadnego mejla pisząc na te dwa adresy. Ciekawe czy to się jakoś jeszcze naprawi no i kiedy. Ta cisza z dnia na dzień jest zniechęcająca i dołująca.