Ostatni post z poprzedniej strony:
Super info ciekawe czy asortyment na stronie będzie bogatszy niż same 3-ki.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Mi na święta dotarła. Mówiłem, że przez emaila można zamawiać.sandheavens pisze: ↑1 rok temuW takim razie wlasnie takowe wpada.
Tak mozna zamawiac przez email, na stanie mamy w tej chwili 3cmc diamond, 3cmc cristal i 3cmc gold w ilosci od 25g do 1kg.
Strona byc moze zacznie dzialac pod koniec tygodnia.
Pozdrawiam wszystkich niedowiarków
sandheavens, szybkiego powrotu na pełne obroty w nowym roku zycze
3C Cristal jest trochę inny niż wcześniej , wcześniej był bardzo dobry, ale to co teraz dostałem to
Uff thx za komentarz serio bo bym był lekko wkurwiony. Jeszcze jakbyś fotę wrzucił byłbym wdzięczny.
Szybkie info:
Strona juz dziala, a wiec zapraszamy do zamowien i jednoczesnie zyczymy szczesliwego nowego roku i dziekujemy za mile jak i dopingujace slowa, ktore otrzymalismy od wszystkich naszych klientów w trudnym dla nas czasie.
Życzymy udanej zabawy i tego by nowy rok byl dla was lepszy niz poprzedni
Strona juz dziala, a wiec zapraszamy do zamowien i jednoczesnie zyczymy szczesliwego nowego roku i dziekujemy za mile jak i dopingujace slowa, ktore otrzymalismy od wszystkich naszych klientów w trudnym dla nas czasie.
Życzymy udanej zabawy i tego by nowy rok byl dla was lepszy niz poprzedni
Wedle opini na prawdę na wysokim poziomie !
- Załączniki
-
- foto_no_exif.jpg (125.12 KiB)
Ja pitole! Strona działa! ależ miłe zaskoczenie że już 1-ego stycznia. No to grzebie w ofercie niedługo trzeba coś zamówić
Wszyscy dostali swoje zwroty? Wciaz nie dostalem zadnej odpowiedzi na maila, wyslanego w ok polowie grudnia.
Ja rowniez czekam na powrot dawnego asortymentu. Sposob zamawiania, jak i sposob wysylki, pasowaly mi najbardziej sposrod wszystkich przetestowanych sklepow
Ja rowniez czekam na powrot dawnego asortymentu. Sposob zamawiania, jak i sposob wysylki, pasowaly mi najbardziej sposrod wszystkich przetestowanych sklepow
Czy tylko mi nie działa przekierowywanie płatności na stronie?