Ostatni post z poprzedniej strony:
Marko123 nie ma golda w ofercie.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
No napiszę do w końcu do sandheavens, przerwa od euforyków spora więc wypróbować warto.
Pierwotnie otrzymałem 30% zwrotu, po powrocie vendora napisałem mail i po jednym dniu przyszła reszta btc
teraz śmiało mogę powiedzieć, że vendor wywiązał się z obietnicy i wszystkim którzy mieli podobny problem jak ja polecam kontakt mailowy, na pewno załatwicie sprawę.

Wszystko doleciało czas oczekiwania na rakietę nieco dłuższy niż przed przerwą ale wszyscy wiemy z jakiego powodu
dziękuję sandheavens, wrzucam zdjęcie 3cmc cristal słaba jakość bo aparat chujowy

- Załączniki
-
- IMG_20230112_180050.jpg (3.16 MiB)
Jebac jakość aparatu.. Nawijaj jak smakuje haha
No fajny mleczny kamyk. Wygląda apetycznie
siemanko wszystko gra miał ktos dzisiaj kontakt z V?
Kazdy co miał dostać dostał?
Ile czekaliscie na gołebia?
Pozdro
Kazdy co miał dostać dostał?
Ile czekaliscie na gołebia?
Pozdro

Morrison, Mordo kochana napiszesz coś o tych dwóch sortach? Kiedyś brałem diamonda to miał straszne brutalny speed aż za bardzo dla mnie jestem ciekawy jak teraz wypadają te dwa sorty
Chodzi wszystko po staremu? Można pobierać bezpiecznie? Jakąś taka glucha cia w koło..?

Wszystko chodzi, kontakt jest, można pobierać.
Polecam z całego serca sandzika

Polecam z całego serca sandzika

Który bardziej będzie euforyczny bo zdania są dość podzielone, podobno ten i ten nieźle wywala naprzód
diamond, czy Cristal?

Dla mnie bardziej euforyczny był diamond. Dobre wyważenie eufo/speed. Chcec na dorzuty jak zawsze, libido od pierwszego węgorza mocno up.
Nie radzę tutaj zamawiać. Sklep po ostatniej akcji wysłał mi nie to co trzeba, w dodatku 1/5 tego co zamawiałem i nie poczuwa się do odpowiedzialności. Jestem 6k w plecy. Wcześniej w listopadzie wszystko latało dobrze
nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci? a próbowałes pisac na [email protected] z opisem sytuacji?