Ostatni post z poprzedniej strony:
Mamy chwilowe problemy techniczne ze stroną do czasu ich rozwiazania zapraszamy do składania zamówien przez email, jesteśmuy dostepni online cały czas i prosimy o nic sie nie martwić. W razie pytan zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
No strona juz od 4 dni nie dziala ale dobrze ze napisaliscie ze nic sie nie dzieje bo czlowiek juz sie martwić zaczynal
Ziomek pake odebrał jakieś pół godziny temu więc jest dobrze.
da rade jakkis screen oferty na pw otrzymac?sandheavens pisze: ↑1 rok temuMamy chwilowe problemy techniczne ze stroną do czasu ich rozwiazania zapraszamy do składania zamówien przez email, jesteśmuy dostepni online cały czas i prosimy o nic sie nie martwić. W razie pytan zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy.
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Tak cristal obecny wyglada jakby co, tzn z niedawnego zamówienia.
Oraz apihp
Oraz apihp
- Załączniki
-
- IMG_6173.jpeg (1016.68 KiB)
-
- IMG_6171.jpeg (5.21 MiB)
Nic o nas bez nas.
No ja niestety nie mam szczescia… Raz zamowienie szlo 2 miesiace a teraz juz 3 tydzien i bez odzewu… Co prawda za granice ale jakis status update by sie przydal
Alfa bardzo dobra, byłem jak najbardziej zadowolony. Kilku innych testerów też twierdziło że bardzo dobry temat i wiem że zamówili dla siebie po tym jak ich poczęstowałem!
Nic o nas bez nas.
Siemka kiedy wam odpisał sand na maila ostatnio? Od dwóch dni piszę w sprawie zamówienia i cisza.
Strona juz dziala, zapraszamy do zakupów.
I placed an order, but I didn’t receive an email confirmation or order number, so I sent an email to find out what was going on with the website? The seller told me there was no problem .. But I’m still waiting for my order number. I hope there won’t be a problem? In principle, he is a serious salesman. I will keep you informed for the future.
No jasne ze nie bedzie, po prostu dostaniesz pewnie gotowe kody do odbioru i tyle. Tak mi sie wydaje w kazdym badz razie sand sie wywiazuje z roboty