Ostatni post z poprzedniej strony:
waror, Właśnie o te plany chodzi, które nie wypaliły i brak informacji ze strony sklepu.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Mamy nową domenę sandheavens.org jak i nowy email: [email protected]
Zapraszamy do zamówień i kontaktu z nami, zamówienia normalnie beda wylatywać w tym tygodniu.
Pozdrawiamy.
Zapraszamy do zamówień i kontaktu z nami, zamówienia normalnie beda wylatywać w tym tygodniu.
Pozdrawiamy.
Sandheavens Napisałem do was na nowy mail ,czekam na odpowiedź co z moją sprawą. Pozdro
Ok super ze sie ogarneliscie! Niebawem robie zamowionkosandheavens pisze: ↑1 rok temuMamy nową domenę sandheavens.org jak i nowy email: [email protected]
Pozdrawiamy.
Nadal brak odpowiedzi na email. Chce potwierdzić zamowienie. Ktos tez ma ten problem?
A probowales na tego nowego maila? Bo tam zaszly jakies zmiany niedawno
Hi, yes I tried the new email address, too .
No response.
And nothing arrived yet after more then 10 days now.
Cu
No response.
And nothing arrived yet after more then 10 days now.
Cu
A może w końcu sklep mógłby się wypowiedzieć odnośnie zaległych przesyłek lub zwrócić pieniądze i zamknąć sprawę jak należy.
Przykra sytuacja oby sklep się jakoś odniósł do tych waszych niedostarczonych zamówień
Spokojnie, na bank wszystko się wyjaśni. Zamawiałem wiele razy z tego sklepu i choć czasami były jakieś problemy to zawsze wszystko było wyjaśniane na moją korzyść.