Ostatni post z poprzedniej strony:
Spokojnie, na bank wszystko się wyjaśni. Zamawiałem wiele razy z tego sklepu i choć czasami były jakieś problemy to zawsze wszystko było wyjaśniane na moją korzyść.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
sandheavens, pls send me corect TN , what you send it to me is not mine! Postal code dont work and pigeon alrdeay been arrived to another country! Not mine.
Added in 41 seconds:
pls send me corect TN , what you send it to me is not mine! Postal code dont work and pigeon alrdeay been arrived to another country! Not mine.
Added in 41 seconds:
pls send me corect TN , what you send it to me is not mine! Postal code dont work and pigeon alrdeay been arrived to another country! Not mine.
Z tego co wiem to sand nie daje tn
He dosent answer at all...i dont know what is happpeing but is a bad situation...
Coś Sand nie w formie, dodam swoją historię. W czwartek (lub piątek) otrzymałem kod, gołębia odebrałem tego samego dnia. Na pewno zaskoczyło pakowanie, bo inne niż zwykle. Niestety otrzymałem nieswoje zamówienie. Mail do sanda wysłany tego samego dnia, odczytany, ale brak odpowiedzi do dziś. Czekam na rozwój sytuacji
PS - kiedyś też miałem pomylone zamówienie. W tamtym przypadku wszystko zostało wyrównane
PS - kiedyś też miałem pomylone zamówienie. W tamtym przypadku wszystko zostało wyrównane
o kurde moze pomylil i wyslal ci zly pisales na tego nowego maila?
Klient NALEGAŁ by użyć innego przewoznika niz zwykle uzywamy i niestety ulegliśmy i zrobilismy to i przewoznik nie dowiozl paczki tam gdzie trzeba...redbullmmc pisze: ↑1 rok temusandheavens, pls send me corect TN , what you send it to me is not mine! Postal code dont work and pigeon alrdeay been arrived to another country! Not mine.
Added in 41 seconds:
Wyjasniamy sytuacje z owym przewoznikiem, a klient w tej sytuacji niestety musi uzbroić sie w cierpliwość.
Po za tym paczki lataja normalnie caly czas, jesli ktos ma jakies problemy niech napisze tutaj post, a pozniej email do mnie podajac w tytule nik z forum.
The tracking number you have me have nothing to do with me and is delivered before my payment! Im patient but pls dont lie...
diamond czy cristal bardziej polecacie na dzień dzisiejszy?
Ogólnie to jestem głęboko zdumiony notoryczną sytuacją jaka się tutaj dzieje, zamawiałem u Sanda od początku jak się pojawił na forum i byłem zadowolony z jakości produktów do czasu pierwszych poważnych problemów, wpadam tutaj co 1-2 miesiące poczytać co się dzieje i od ponad 1.5 roku ciągle to samo, problemy problemy i jeszcze raz problemy, zwroty kasy, paki wysyłane po 2-3 tygodnie jestem pełen podziwu że sklep nadal funkcjonuje i ma klientów.waror pisze: ↑1 rok temusandheavens, Enchi, rozumiem problemy techniczne ale jeśli przysyłka została wysłana i czeka na odbiór w skrzynce, a soba ma czas na odbiór jej maksymalnie 2dni nie dostaje żadnego maila z kodem to co paczka przepada i pieniądze też? Proszę o sprostowanie i szybką regulację tej awarii. pozdrawiam.
Treadway, bez przesady, sklep miał wzloty i upadki ale generalnie opinie ma dobrą opóźnienia się zdarzają ale to, że ten sklep doświadcza problemów i zawsze po nich wraca a nie chowa głowa w piasek to już na duży +.
Jak dla mnie oba bardzo podobne ale może ktoś inny sie wypowie, ja obecnie kieruje się niższą cena cristala.