Ostatni post z poprzedniej strony:
A bo kontakt sie pojawil to znak ze mozna zamawiac? ;p no nie wiem ja to lubie jak kontakt jest caly czas a nie sporadycznie
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
A bo kontakt sie pojawil to znak ze mozna zamawiac? ;p no nie wiem ja to lubie jak kontakt jest caly czas a nie sporadycznie
Pomimo gorszego kontaktu paki latają bez żadnych problemówMefedron90 pisze: ↑1 rok temuA bo kontakt sie pojawil to znak ze mozna zamawiac? ;p no nie wiem ja to lubie jak kontakt jest caly czas a nie sporadycznie
Spokojnie . Wszystko doleci.Calu xenradi pisze: ↑1 rok temuHey sand napisałem wiadomość na nowego maila [email protected] odnośnie zamówienia i cisza i kodu też brak .
Napisz dodatkowo wiadomosc na nasz adres: [email protected]creatine1234 pisze: ↑1 rok temuSiema, stary mail chyba nadal nie działa, bo otrzymałem wiadomosc zwrotna ze nie dostarczona. Napisałem na ten tutanota. Sprawdźcie. Pozdrawiam
Dokładnie... nie ma co być aż takim ,,w gorącej wodzie kąpanym".
co zamawiales kolego?? mnie ciekawi jak kupie te ich 3cmc bo cena dosyc atrakcyjnadedowiec66 pisze: ↑1 rok temuPotwierdzam aż strach chwalić dwie paczki w ciągu tygodnia no jestem pod wrażeniem oby tak juz zostalo!!!!
Ja czasem o coś zapytam ale rozumiem też vendora, że natłok wiadomości może sprawić że co ważniejsze pytania giną dlatego staram się zawsze streścić w jednej wiadomości i nie zawalać mu skrzynki.