Nieprzeczytany post
autor: dankesehr » 4 lata temu
Witam, przez to, że miałem wiele złych doświadczeń, wcześniej, mimo wszystko instynktownie zdecydowałem się na ten świetny sklep.
Mam swój sceptycyzm, natychmiast raz przez pocztę kundgetan, e-mail przyszedł szybko, bardzo przyjazny, moje zaufanie, chociaż przez pocztę, ... został zbudowany dość szybko.
Elastyczność jest dla mnie ważna, tutaj sandheaven jest bardzo otwarty i rozmowny, na każde moje pytanie otrzymałem profesjonalną odpowiedź.
Ponieważ w pracy wypróbowuję i testuję niektóre z moich projektów, poprosiłem również o rekomendację.
Data była dla mnie bardzo ważna, zostało to przewidziane na dzień, więc dostawa idealna.
Byłem chyba jednym z najbardziej irytujących klientów, a mimo to zostałem profesjonalnie wyedukowany i doradzony. Możliwe były również wszelkie pytania i drobne rozmowy.
Jak omówiono moja dostawa przyszedł dzisiaj, poprosiłem o próbki, dla moich stawek, ponieważ są one bardzo wścibski, i dostał cię. Wszystko to za uczciwą, ale elastyczną cenę. Mówiąc o tym,... każdy, kto jest w posiadaniu bitcoinów teraz,... po prostu zostaw to, bez względu na to, jak nisko cena powinna spaść,... pochodzę z sektora cyfrowego i wiem, że w ciągu 3-4 miesięcy cena nadal będzie wielokrotnie wzrastać, mimo że jest już na rekordowo wysokim poziomie.
W sumie, nadal muszę obserwować moje przypuszczenia, jak sobie z tym poradzisz.
Mam 5 różnych toreb, problem w tym, że nie wiem, która z nich ma jaką nazwę.
Więc jeśli ktoś jest sceptyczny, ... zapomnij o tym, ... po prostu napisz e-mail, a otrzymasz szybką i najwyższej jakości usługę.
Szacunek i dziękuję bardzo...
4.7 gwiazdki na 5