Ostatni post z poprzedniej strony:
Czesc,ile czasu leci gołąb od opłacenia?Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
To ciekawe bo nie ma takiego numeru zamowienia w naszym sklepie.
Order Reference AQNSTBGOT shipped *little more than 1 week ago* ....ceruri de nisip pisze: ↑6 mies. temu
Este interesant pentru că nu există un astfel de număr de comandă în magazinul nostru.
Added in 34 minutes 33 seconds:
i have sent You on email bitcoin transaction detatils about the order and invoice too.ceruri de nisip pisze: ↑6 mies. temu
Este interesant pentru că nu există un astfel de număr de comandă în magazinul nostru.
Wiadomość moderatora
PROHIBITED writing about: methods, time and country of dispatch or payment; packing details, names of shops that are not our partners or other forums.
Approximate time of shipping/waiting days - allowed. Dates/days of the week - prohibited!
Approximate time of shipping/waiting days - allowed. Dates/days of the week - prohibited!
Witam prosił bym o pomoc . Parę dni temu zamówiłem coś z waszej strony oraz opłaciłem za pomocą BTC ale status nadal się nie zmienił i jest napisane że BTC czeka na potwierdzenie . To numer zamówienia OSIYHUFUW.
Paczka jest w realizacji
Dodano po 2 minutach 11 sekundach:
numer sledzenia powinienes miec juz u siebie na emailu
witam, co z moją paczką? nr zamówienia MWKCIJCKH zamówione tydzień temu
Hello, I have contacted you several times (on your site and by email) regarding the order XXXFVRVYK but still no response???
This order is in canceled status and I'm wondering why as it has been paid for (I have proof of payment if you wish).
Would it be possible to inform me?
THANK YOU
It's a long time to wait
This order is in canceled status and I'm wondering why as it has been paid for (I have proof of payment if you wish).
Would it be possible to inform me?
THANK YOU
It's a long time to wait
Zamówienie: DDEYXODRY
Czekam na moje zamówienie już około miesiąca, numer śledzenia zamówienia nie pochodzi od osoby dostarczającej, ale od Ciebie, co wydaje mi się dziwne. Napisałem już kilka e-maili i nadal nie otrzymałem odpowiedzi.
Czekam na moje zamówienie już około miesiąca, numer śledzenia zamówienia nie pochodzi od osoby dostarczającej, ale od Ciebie, co wydaje mi się dziwne. Napisałem już kilka e-maili i nadal nie otrzymałem odpowiedzi.
Opinie o sklepie, a każdy się upomina o paczkę? Ja sobie spokojnie czekałem i zawsze docierało.
Zamówienie LSFTEMITR, niby wysłane xx.05 ale nie mogę uzyskać żadnych informacji o odbiorze przesyłki czy numerze nadania, prosiłbym o informację, poniwarz nie dochodzą wiadomości email ze sklepu.
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
zamówienie jest wysłane a numer sledzenia jest u Ciebie na emailu
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
zamowienie jest w drodze do Ciebie
Dodano po 43 sekundach:
zamowienie jest w drodze
Dodano po 2 minutach 51 sekundach:
zamowienie jest anulowane poniewaz nie zostalo opłacone. Tak jak chyba pisałem Ci na email, ze adres btc przypisany do Twojego zamówienia jest pusty i nigdy nie wykonal zadnej transakcji- mozna to sprawdzic w blockchainie, takze nic mi po Twoim dowodzie wpłaty, musisz wyjasniac to w tym miejscu gdzie ta wplate robiles.Dede pisze: ↑6 mies. temuWitam, kontaktowałem się z Tobą kilka razy (na Twojej stronie i e-mailem) w sprawie zamówienia XXXFVRVYK, ale nadal nie otrzymałem odpowiedzi???
To zamówienie ma status anulowane i zastanawiam się dlaczego zostało opłacone (jeśli chcesz, mam dowód wpłaty).
Czy byłaby możliwość poinformowania mnie?
DZIĘKUJEMY
Długo trzeba było czekać
Czasem zdarzają się pseudowyudzacze co myślą że w blockchainie nie można sprawdzic.
I wmawia taki cwel sklepowi, że zapłacił a to chuja prawda.
Nikt nie pęka, a prawilniaki czekają sobie spokojnie.