Ostatni post z poprzedniej strony:
To co teraz pojawiło się na stronie „CHEMSEX (NEW!!!)” to jest ten Diamencik
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
To co teraz pojawiło się na stronie „CHEMSEX (NEW!!!)” to jest ten DiamencikTo ciekawe bo nie ma takiego numeru zamowienia w naszym sklepie.
Order Reference AQNSTBGOT shipped *little more than 1 week ago* ....ceruri de nisip pisze: ↑10 mies. temu
Este interesant pentru că nu există un astfel de număr de comandă în magazinul nostru.
i have sent You on email bitcoin transaction detatils about the order and invoice too.ceruri de nisip pisze: ↑10 mies. temu
Este interesant pentru că nu există un astfel de număr de comandă în magazinul nostru.
Wiadomość moderatora
Paczka jest w realizacji
numer sledzenia powinienes miec juz u siebie na emailu
Wiadomość moderatora
zamówienie jest wysłane a numer sledzenia jest u Ciebie na emailu
zamowienie jest w drodze do Ciebie
zamowienie jest w drodze
zamowienie jest anulowane poniewaz nie zostalo opłacone. Tak jak chyba pisałem Ci na email, ze adres btc przypisany do Twojego zamówienia jest pusty i nigdy nie wykonal zadnej transakcji- mozna to sprawdzic w blockchainie, takze nic mi po Twoim dowodzie wpłaty, musisz wyjasniac to w tym miejscu gdzie ta wplate robiles.Dede pisze: ↑9 mies. temuWitam, kontaktowałem się z Tobą kilka razy (na Twojej stronie i e-mailem) w sprawie zamówienia XXXFVRVYK, ale nadal nie otrzymałem odpowiedzi???
To zamówienie ma status anulowane i zastanawiam się dlaczego zostało opłacone (jeśli chcesz, mam dowód wpłaty).
Czy byłaby możliwość poinformowania mnie?
DZIĘKUJEMY
Długo trzeba było czekać