Ostatni post z poprzedniej strony:
Nikt nie pęka, a prawilniaki czekają sobie spokojnie.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Sand wysyła normalnie ja calczas zamawiam i niemam z niczym problemu
Tydzień temu składałem zamówienie i do tej pory cisza. To normalne teraz Zawsze po nadaniu max 2 dni i paka była.
kolomolo88 pisze: ↑6 mies. temuTydzień temu składałem zamówienie i do tej pory cisza. To normalne teraz Zawsze po nadaniu max 2 dni i paka była.
podaj mi na email swoj nik w tytule, a w wiadomosci napisz numer zamówienia i sprawdze co sie dzieje
Poszłosandheavens pisze: ↑6 mies. temupodaj mi na email swoj nik w tytule, a w wiadomosci napisz numer zamówienia i sprawdze co sie dzieje
Ja wiem, że nie. Ale sporo ludzi pisze, że ma obsówy. Ja raz tylko tak kiepsko trafiłem, a poza tym to wszystko w porządku.
Piszę w sprawie zamówienia LSFTEMITR otrzymałem informację o wysłaniu na koniec poprzedniego miesiąca i nadal nie otrzymałem ani zamówienia ani nr przesyłki. Proszę o jakąś informację.
ok wszystko git. paka na miejscu. zamówienie się zgadza. dzięki sand
Mało tu kupuje i jeszcze nie miałem jakiś mocnych problemów
Uśredniając zamówienia u sandheavens, (klient detaliczny) składam raz na dwa tygodnie od prawie roku, dwa razy miałem sytuacje, że paczka nie doszła w ciągu tygodnia (dwa przypadki na klilkadziesiąt), oczywiście zguba dotarła, ale tydzień później. Nigdy nie musiałem tak czy siak z nikim kłócić się w mailach, ew. jak długo paczka nie dochodziła (więcej niż 4 dni) to sam się odezwałem i tyle, nie wiem jak niektórzy tutaj piszą, że czekają miesiąc xd.
Wszystko jest spoko, czasem trafiła się nawet dwukrotna górka, ale cudownie by było jakby chłopcy popracowali nad PR i szybszymi odpowiedziami. Jak ktoś chce sobie zaplanować weekend to chciałby mieć pewność, że zamówienie dotrze z jego początkiem, co nie zawsze tutaj jest regułą.
Dodano po 5 minutach 44 sekundach:
A co do samej jakości zamawianych produktów to ja i żaden szczur doświadczalny nie poczuł się zawiedzony. Uważam, że sandheavens, mają z lepszych sortów na rynku, a testowałem już tutaj większość sklepów.
Wszystko jest spoko, czasem trafiła się nawet dwukrotna górka, ale cudownie by było jakby chłopcy popracowali nad PR i szybszymi odpowiedziami. Jak ktoś chce sobie zaplanować weekend to chciałby mieć pewność, że zamówienie dotrze z jego początkiem, co nie zawsze tutaj jest regułą.
Dodano po 5 minutach 44 sekundach:
A co do samej jakości zamawianych produktów to ja i żaden szczur doświadczalny nie poczuł się zawiedzony. Uważam, że sandheavens, mają z lepszych sortów na rynku, a testowałem już tutaj większość sklepów.
Dlaczego v nie odpisuję na e-maila? Czekam od połowy maja. A sprawa ważna bo pomyłka w zamówieniu.
Witam, ja tez nie narzekam na sklep sanda
Od zamowienia po same odebranie paczki to jakos schodzilo tydzien
Kontakt przez email oceniam na dobry odpowwiedzi szybko byly
Raz czekalem tylko ok trzech dni
Paczki dobrze pakowane co do samej jakosci odczynnikow nie narzekam
Takze cierpliwosci i bez zmartwien
Pamietajcie o emailu do kontaktu tym awaryjnym
Pozdrawiam i zycze udanych i bezpiecznych zakupow
Od zamowienia po same odebranie paczki to jakos schodzilo tydzien
Kontakt przez email oceniam na dobry odpowwiedzi szybko byly
Raz czekalem tylko ok trzech dni