Ostatni post z poprzedniej strony:
Co dzieje się z paczką która nie zostanie odebrana z paczkomatu?Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Przepada bezpowrotnie. I reshipu brak
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Kontakt był niedawno z sandałem.
Polecam kolesia, sam byłem pod wrażeniem bo maile leciały pod rząd jak na chacie jakimś.
Zdrówka dla rodziny
Polecam kolesia, sam byłem pod wrażeniem bo maile leciały pod rząd jak na chacie jakimś.
Zdrówka dla rodziny
Chodzi o to że sand wysłał mi kod na złego maila i kontakt z nim sie urwał, stad moje pytanie dopiero jak sie dopytałem po tygodniu to sie okazało ze paczka została nie odebrana
sandheavens, Ponad tydzień temu poszło zamówienie i dalej nie wysłane, co się dzieje? Płatność zaakceptowana.
Numer zam. CFPQAG...
Numer zam. CFPQAG...
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
sandheavens, co się dzieje, pona 10 dni juz leci tyle ze nie umie dolecieć, nie poznaje Pana, prosba juz nawet nie wiem ktora o iinfo w temacie . Nr zam. EHILGTXQC
u mnie mail ma interii był wadliwy i nie dochodziły mi wiadomości, założyłem po złożeniu zamówienia protona złapałem kontakt z sandem a i tak mi wysłał na interie kod odbioru i kupa - paczka przepadła. Może też masz taką sytuacje.
U mnie podobnie ponad tydzień czekania. W międzyczasie kontakt z V (parę dni temu), w odpowiedzi informacja, iż max dzisiaj miała paczka wylądować, co niestety nie nastąpi. Jakieś informacje sandheavens? Zamówienie: EFFBOSDVJjanosik1358 pisze: ↑3 mies. temusandheavens, Ponad tydzień temu poszło zamówienie i dalej nie wysłane, co się dzieje? Płatność zaakceptowana.
Numer zam. CFPQAG...
jeżeli są powody dla których ptaszek nie umiem wylądować w końcu, lata juz 10bdni to chyba jak wyląduje to n pusto no bo ile można latac - żarcik;) ale może coś jest na rzeczy jest , to niech środki wrócą na miejsce- nie leży mi to na maxa ale czekać dłużej - chętnie tylko ile mam czekać jeszcze i czy się doczekam - tego juz pewny nie jestem- a bylem na 100% w zeszłym miesiącujak przebierałem co by się tu- hmmm kontak - prosba - co robimy?
Czas oczekiwania: 3/5
Pakowanie: 5/5
Niestety otrzymałem niepełne zamówienie.
Jakość NEP-a jak za starych dobrych czasów.
Kwasy nie dotarły. Mimo to polecam.
Pakowanie: 5/5
Niestety otrzymałem niepełne zamówienie.
Jakość NEP-a jak za starych dobrych czasów.
Kwasy nie dotarły. Mimo to polecam.
Ten post ma wysoką reputację.
Mozna sie produkowac a ludzie to samo,
Jak przychodzi kod to masz duzymi leterami napisane co robic, a ty sie tutaj pytasz ?
Juz prosciej napisac sklep nie mogl, ale dalej sa pytania....
brykacz, Jak ogarniesz sprawe z sandheavens, to napisz jak sie zakoczyka ta kwestia, napewno sie dogadacie.
uderzaj tu:
[email protected] piszac przez https://privnote.com
Jak przychodzi kod to masz duzymi leterami napisane co robic, a ty sie tutaj pytasz ?
Juz prosciej napisac sklep nie mogl, ale dalej sa pytania....
brykacz, Jak ogarniesz sprawe z sandheavens, to napisz jak sie zakoczyka ta kwestia, napewno sie dogadacie.
uderzaj tu:
[email protected] piszac przez https://privnote.com
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
temat został przegadany z Sandheavens , wygląda na to ze gitara gra . Niebawem upragniony finiszR1511757 pisze: ↑3 mies. temujeżeli są powody dla których ptaszek nie umiem wylądować w końcu, lata juz 10bdni to chyba jak wyląduje to n pusto no bo ile można latac - żarcik;) ale może coś jest na rzeczy jest , to niech środki wrócą na miejsce- nie leży mi to na maxa ale czekać dłużej - chętnie tylko ile mam czekać jeszcze i czy się doczekam - tego juz pewny nie jestem- a bylem na 100% w zeszłym miesiącujak przebierałem co by się tu- hmmm kontak - prosba - co robimy?
złożyłem zamówienie, przelew zrobiony, powinienem dostać jakieś potwierdzenie? bo nic nie mam? czy teraz tylko czekać na kod?