Ostatni post z poprzedniej strony:
sandheavens, bardzo rzetelne podejście do tematu jak zwykle:) i bardzo cieszy mnie powrót nepalczykaSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Powiedziało się A to trzeba powiedzieć B.
Kasa za NEPa została zwrócona. Wszystko jest ok. Polecam.
Kasa za NEPa została zwrócona. Wszystko jest ok. Polecam.
Siema paka odebrana na weekend znowu się nie zawiodłem 3cmc kocur jakoś taka sama
sandheavens, coś dobrego do palenia ale gotowego w dobrej cenie na kanna?
Viel Glück sandheavens, deine Produkte sehen schonmal sehr ansprechend aus. Ich persönlich bin NEP-Lover momentan, es ist aber leider nicht so einfach an wirklich reines zu kommen habe heute ein Listing gesehen wo ein Vendor über 40€/g verlangt, ddafür siehts aber nach einer sehr guten synthese aus, aber finde den Preis wirklich übertrieben oder kann man den rechtfertigen? Anyways, also ich bin aber eigentlich genereller Cathinone- Fan bzw. Upper Fan. Aber auf eine Sample Aktion würde auch ich mich sehr freuen Alles gute und stay safe!
Na forum jest sporo recenzji pana z Nepalu od nich jak to nazwałeś Wystarczy prześledzić wątek.Penetrujący pisze: ↑3 mies. temuOgrody, a która trójkę miałeś z oferty?
Dodano po 1 godzinie 56 minutach 4 sekundach:
Jestem bardzo ciekaw tego pana z Nepalu vel nepalczyka (Nep)
Ten post ma wysoką reputację.
Zamawiałem sporo kiedyś w u tego V ,zawsze było wszystko Si.
Więc z racji sentymentu i dobrego asortymentu postanowiłem po przerwie chyba 2letniej zrobić zamówienie
I to był dobry ruch , ponieważ się nie zawiodłem !
Po 4 dniach odebrałem swoją ptaszynę
Obsługa 10/10
Pakowanie 10/10
Czas realizacji to ok 3-4dni robocze.
POLECAM TEGO ALLEGROWICZA !
Więc z racji sentymentu i dobrego asortymentu postanowiłem po przerwie chyba 2letniej zrobić zamówienie
I to był dobry ruch , ponieważ się nie zawiodłem !
Po 4 dniach odebrałem swoją ptaszynę
Obsługa 10/10
Pakowanie 10/10
Czas realizacji to ok 3-4dni robocze.
POLECAM TEGO ALLEGROWICZA !
Jeśli pomogłem zostaw lajka
jesli nie ma czegos w ofercie na stronie naszego sklepu to nie ma tego w naszym asortymencie, ale moge podpowiedziec ze z tego typu rzeczy to niebawem powinny ponownie pojawic sie kartki a4 o wiele bardziej aktywniejsze niz te, ktore byly poprzednio dostepne na naszym straganie.
Dodano po 15 minutach 32 sekundach:
Bardzo nam przykro z zainstniałej sytuacji, ale musimy podac info pod ten post:Stary klient pisze: ↑3 mies. temuOldklient,
Niestety, po tak długim czasie nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na niezliczone maile. Już pogodziłem się ze stratą bardzo dużej kwoty
paczka wewnatrz EU, zapakowana w najlepszy mozliwy sposob- wyslana prawidłowo na podany przez klienta adres wraz z jego prawidłowym numerem telefonu jak i adresem email- numer sledzenia pokazuje dwie proby doreczenia przez kuriera, pierwsza skonczyla sie ,,nie udane doreczenie- nieobecnosc odbiorcy,,
druga proba doreczenia: ,,odmowa przyjecia paczki,, i w tej sytuacji nie ma juz 3 próby tylko z automatu jest zwrot do nadawcy (wiadomo, ze nie wraca paczka do nas ponieważ logiczne, ze nikt w tej branzy nie podaje prawdziwych danych zwrotu, a przynajmniej my tak nie robimy i nie zamierzamy nigdy tego zmienic ).
Wybaczcie przyjaciele, ale gdybyśmy mieli refudnowac wszystkie wasze nieodebrane paczki to poszlibyśmy prawdopodobnie predzej czy pozniej z torbami, a wiec prosimy was jesli spodziewacie sie paczek od nas to pilnujcie adresów, ktore podajecie nam do wysylek jak i skrzynek pocztowych email by rowniez nie przegapiac kodow odbioru
Witam paczka ja miejscu jak zawsze wszystko oka polecam sanda
Mieliście kontakt z V na dniach? Próbuję złożyć zamówienie mailowo ale brak kontaktu.
Witam zakupy u sanda to sama przyjemność paka zawsze na czas dobry kontakt ponadto wysyła więcej nic się spodziewałem
Pake odebrałem na weekend testuje właśnie 3cmc cristal
- Załączniki
-
- IMG-20241005-WA0008.jpeg (1.34 MiB)