Ostatni post z poprzedniej strony:
Mi też kawałek „Każdy sklep” dobrze podchodzi.SIEMANOPIX - POSYP MI KRESKĘ - letnie latynoskie brzmienie
SIEMANOPIX - POSYP MI KRESKĘ - letnie latynoskie brzmienie
Sporo i sie czeka na kolejne
Każdy czeka bo SiemanoPix, daje dobre numery ostatnio.
MI bardzo przypadł do gustu Posyp mi kreskę.
Siema Zajebista nuta. AVE SKURWYSYNY
Ja sobie zrobiłem playlistę i lubię w samochodzie zapodać jak jadę gdzieś sam.
Bez urazy, ale ma ktoś te kawałki bez tej końcówki o doktorku? Czy sam w audacity muszę skrócić.
A jak z youtuba to pobrać? Za free najlepiej bo same płatne programy tylko widać
Kurde już słucham chyba setny raz, ależ to wpada w ucho.
Ten post ma wysoką reputację.
Odpal sobie stronę https://ytmp3s.nu/GPxu/ i wklej tam link z youtube. Po chwili zacznie się pobieranie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Mega to jest.Gargameli pisze: ↑3 mies. temuOdpal sobie stronę https://ytmp3s.nu/GPxu/ i wklej tam link z youtube. Po chwili zacznie się pobieranie.