Ostatni post z poprzedniej strony:
uwaga tylko ze smakiem bialka bo mozna trafic czasem na tak niedobre ze ida do koszaSiłownia - suplementy
Siłownia - suplementy
Ktos z was robil moze domowa silownie ile was wyszlo bo sie dosc mocno zastanawiam nad zrobieniem na chacie
Siłownia - suplementy
Kwestia na czym ci zależy, nic nie zastąpi siłowni z dostępem do różnego sprzętu.
Na biedaka to można sama olimpijke sztange kupić i obciążenie (używki z olxa najlepiej) i klate wyciskać na podłodzę, a siady prosić sąsiada żeby wrzucił na plecy sztangę.
Musisz więcej info podać o budżecie i rozmiarach pomieszczenia, bo rozrzut cenowy jest gigantyczny.
Przedewszytkim warto iść w używany sprzęt z olxa
Siłownia - suplementy
Ja u siebie zrobiłem mały setup i powiem szczerze, że to jedna z lepszych inwestycji jeśli ktoś regularnie trenuje. Wcale nie trzeba od razu robić pełnej siłowni wystarczy dobra ławka, sztanga, trochę obciążenia i np. drążek do podciągania i już można zrobić większość podstawowych treningów.
Siłownia - suplementy
A co myślicie o braniu kreatyny jak się mało ćwiczy bo słyszałem że ma tez wiele korzyści dla ludzi nie ćwiczących. To prawda?
Siłownia - suplementy
WojownikWiatru, ogladalem ostatnio filmik i gosc mowil ze kazdy powinien brac kreatyne nie zaleznie czy cwiczy czy nie