Siłownia - suplementy

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
mietekwkoszuli
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Siłownia - suplementy

Nieprzeczytany post autor: mietekwkoszuli » 2 tyg. temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

uwaga tylko ze smakiem bialka bo mozna trafic czasem na tak niedobre ze ida do kosza

Status:
Rozpier54LACZ
Szczur
Newbie

Siłownia - suplementy

Nieprzeczytany post autor: Rozpier54LACZ » 2 tyg. temu

Magikarp, Tak zamówiłem od razu białko o smaku ciasteczkowym zobaczymy jak to będzie smakowało, czekam jeszcze na pakę.

Status:
Bruce
Kryształowa Legenda
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 300

Siłownia - suplementy

Nieprzeczytany post autor: Bruce » 1 tydzień temu

Ktos z was robil moze domowa silownie ile was wyszlo bo sie dosc mocno zastanawiam nad zrobieniem na chacie

Status:
RzucamBenzo
Blister
Newbie

Siłownia - suplementy

Nieprzeczytany post autor: RzucamBenzo » 1 tydzień temu

Bruce pisze:
1 tydzień temu
Ktos z was robil moze domowa silownie ile was wyszlo bo sie dosc mocno zastanawiam nad zrobieniem na chacie
Kwestia na czym ci zależy, nic nie zastąpi siłowni z dostępem do różnego sprzętu.
Na biedaka to można sama olimpijke sztange kupić i obciążenie (używki z olxa najlepiej) i klate wyciskać na podłodzę, a siady prosić sąsiada żeby wrzucił na plecy sztangę.
Musisz więcej info podać o budżecie i rozmiarach pomieszczenia, bo rozrzut cenowy jest gigantyczny.
Przedewszytkim warto iść w używany sprzęt z olxa

Status:
PixelDreamerr
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 2

Siłownia - suplementy

Nieprzeczytany post autor: PixelDreamerr » 6 dni temu

Ja u siebie zrobiłem mały setup i powiem szczerze, że to jedna z lepszych inwestycji jeśli ktoś regularnie trenuje. Wcale nie trzeba od razu robić pełnej siłowni wystarczy dobra ławka, sztanga, trochę obciążenia i np. drążek do podciągania i już można zrobić większość podstawowych treningów.

Status:
WojownikWiatru
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 13

Siłownia - suplementy

Nieprzeczytany post autor: WojownikWiatru » 2 dni temu

A co myślicie o braniu kreatyny jak się mało ćwiczy bo słyszałem że ma tez wiele korzyści dla ludzi nie ćwiczących. To prawda?

Status:
KALeka
Sniffiarz
Użytkownik

Siłownia - suplementy

Nieprzeczytany post autor: KALeka » 2 dni temu

WojownikWiatru, ogladalem ostatnio filmik i gosc mowil ze kazdy powinien brac kreatyne nie zaleznie czy cwiczy czy nie