Ostatni post z poprzedniej strony:
Otóż to. Kij w plecy i krzyż w mózg vendorom co udostępniają to gówno, a bezwzględna śmierć wszystkim którzy to polecają jako codzienne antidotum na przestymulowanie.Sposoby na skręta po benzodiazepinach
Sposoby na skręta po benzodiazepinach
Tak jak napisałem, w zaledwie pare dni udalo mi się zejść z 2tyg. ciągu na flualprze, ale to tylko dlatego że nie jestem jakimś tam weteranem jeśli chodzi o te substancje. Pamiętajcie że z każdym kolejnym skrętem będzie coraz ciężej aż dojdziecie do takiego stanu w ktorym nawet schodzenie z dawek nie pomoże. Tym bardziej waląc te gówniane benzo RC z krótkim half-lifem
od roku żarłem flualpre, wjebałem sie. Z 2 tabów dziennie zszedłem do 0,25 taba co rano. Na początku skręty wchuj, ale teraz już lepiej. Boje się całkowicie wywalić to z jadłospisu, ale mam psyciatrę pod koniec listopada, powiem co i jak i moze sie uda.maaatrix pisze: ↑5 lata temuA jednak podziałało. 0.5mg flualpry starczyło żeby w miare bezbolesnie wyjsc z dwutygodniowego ciągu. Po prostu za każdym razem gdy czułem że zaczyna skręcać dorzucałem taką mikrodawkę żeby po prostu czuć się normalnie. Zwykle gdzies 0.1mg starczalo bo flualpra bardzo aktywna. Choć co to jest 2 tygodnie, niektórzy walą benzo miesiącami a nawet latami. Nie chcialbym sie znalezc w takiej sytuacji
Najgprsze to ze vendorzy prawie wszyscy sprzedaja krotko dzialajace benzo, a pozniej zeby odstawic martw sie sam. Kiedys to flubro zepam robil robote w takim przypadku