SSRI + MDMA Jak dawkowac?

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
melas
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: melas » 5 lata temu

Zamierzam wraz ze swoja kobieta zarzucic talerzem.
Swoje limity juz dobrze znam i wiem jaka dawka dla mnie bedzie idealna. Chcialbym jedynie sie dopytac o dawke dla niej z uwagi na to ze na codzien zazywa leki z grupy SSRI i SSRE

159cm/44kg
To bedzie jej pierwszy raz, wiec chcialbym jak najlepiej przygotowac dawke, by cos odczula, ale tez zeby nie przesadzila. Dziekuje za kazda odpowiedz :wave: :D

Status:
Baczi12
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 139

Nieprzeczytany post autor: Baczi12 » 5 lata temu

Osobiście jak kiedyś brałem ssri wrzuciłem raz mdma, nie zadziałało w ogóle. Ja zawsze odczuwam niepokój przed wejściem przez jakieś 15 minut, wtedy ten niepokój trwał jakieś 3 godziny, czyli tyle ile działa na mnie mdma. Potem dorzuciłem drugą, zwiększył się tylko niepokój i miałem lekkie zawroty głowy. Generalnie wrzucanie serotoninergikow na ssri to strata dobrego materiału, jeśli rzeczywiście bardzo Wam zależy polecam odstawić ssri na 2tyg I wziąć bo może się zawieść. Ja po postawieniu ssri po półtora miesiąca spróbowałem, pokopalo należycie :thumbup: Nie twierdzę że u Was będzie tak samo ale u większości osób ssri bardzo spływa fazę po mdma, lsd I innych podobnych. Czytałem kiedyś mechanizm działania mdma taki dokładny I co się dzieje gdy bierzesz ssri, w skrócie blokowane jest prawie całkowicie działanie emki. Jak już jednak się zdecydujecie to niech przy najmniej w dzień wrzuty i dzień przed nie bierze, chociaż raczej to dużo nie da.

Status:
Anonim68
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim68 » 5 lata temu

Krótka piłka: leczenie albo ćpanie. Z resztą komentarz powyżej już wszystko wyjaśnił w temacie.

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

melas, gra nie warta swieczki, brak fazy albo zespol serotoninowy.
Pierwszy raz powinien byc magiczny i lepiej zaprzestac jednego lub drugiego aby takim go oczynic.

Chyba musisz sie poduczyc jak dziala mdma i ssri, bo nie zwracasz uwagi na najwieksze zagrozenie.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
melas
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: melas » 5 lata temu

aras, nie no juz wszystko zrozumialem. wybacz za ignorancje :E

nie chce jej krzywdzic, wiec mysle ze pozostaniemy na trzezwym spedzaniu czasu lub moze jakies weed zapalimy najwyzej dla relaksu.

dziekuje raz jeszcze za pomoc wszystkim

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3407

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

aras pisze:
5 lata temu
gra nie warta swieczk
aras pisze:
5 lata temu
brak fazy albo zespol serotoninowy
w większości znanych mi przypadków ZS wystąpił tylko w dwóch (lub aż)... konsekwencje okrutne, nie warte uwagi... co nie dane Tobie... przestań... nie namawiam, nie kuszę, zdrowie ważniejsze.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

melas, haha spoko, tez chcialem zadbac o jej zdrowie :)
Gargameli, no nie mowie ze jest duze prawdopodobienstwo bo tego nikt nie wie, lecz ryzyko istnieje.
Ja tez nie przypuszczalem ze dostane ataku padaczki po jednym buchu 4f-adb a jednak sie zdarzylo.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3407

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

aras, kanna, tym bardziej synth = uboki !
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.