Strata wagi po ćpaniu
Strata wagi po ćpaniu
Siema,
niedawno wziąłem pierwszy raz kryształ (0.3G) przez całą noc. Następnego dnia dostałem strasznej biegunki i utrzymuje się już 4-ty dzień. Staram się jeść regularnie a waga -6kg przez ten czas.
Wie ktoś jak to zatrzymać? Masakra jest, nic nie pomaga
niedawno wziąłem pierwszy raz kryształ (0.3G) przez całą noc. Następnego dnia dostałem strasznej biegunki i utrzymuje się już 4-ty dzień. Staram się jeść regularnie a waga -6kg przez ten czas.
Wie ktoś jak to zatrzymać? Masakra jest, nic nie pomaga
Strata wagi po ćpaniu
It's very strange. Lose 6kg after 0.3g? How it's possible?
Strata wagi po ćpaniu
dziwne to dla mnei mega ale mozesz poszukac w aptekach jakis tabletek na biegunke moze pomoga
nie spotkalem sie jeszcze z takim przypadkiem ale rozwolnienie to na pewno da rade jakos zatrzymac
bardzo wazne jest tez to co jesz
Strata wagi po ćpaniu
Dostałem strasznej biegunki i to przez to. Możliwe, że zatrucie jakieś.
Tylko teraz pytanie- co suplementować żeby poprawić "sytuacje"
Tylko teraz pytanie- co suplementować żeby poprawić "sytuacje"
Strata wagi po ćpaniu
Może to dziwna rada, ale skoro nic nie pomaga to spróbuj drugi raz wziąć.
Strata wagi po ćpaniu
co? wziales 0.3g i srasz czwarty dzien?
glupio zapytam czy stoperan jakis byl sprawdzany albo chociaz wegielek? albo co bylo sprawdzane na te dolegliwosc skoro nic nie pomaga?
zastanawiajac sie co moglo to spowodowac, co to za "krysztal" byl?
nie jestes czasem na chlor uczulony?
glupio zapytam czy stoperan jakis byl sprawdzany albo chociaz wegielek? albo co bylo sprawdzane na te dolegliwosc skoro nic nie pomaga?
zastanawiajac sie co moglo to spowodowac, co to za "krysztal" byl?
nie jestes czasem na chlor uczulony?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Strata wagi po ćpaniu
Stoperan biorę, węgiel aktywny to samo i elektrolity oczywiście.
Gdybym się zatruł jedzeniem to byłyby jeszcze wymioty w pakiecie.
Nigdy czegos takiego nie miałem.
Kryształ jak kryształ biały i gorzki cierpki smak.
Co do uczulenia na chlor to pojęcia nie mam ale wątpię.
Gdybym się zatruł jedzeniem to byłyby jeszcze wymioty w pakiecie.
Nigdy czegos takiego nie miałem.
Kryształ jak kryształ biały i gorzki cierpki smak.
Co do uczulenia na chlor to pojęcia nie mam ale wątpię.
Strata wagi po ćpaniu
Wydaje mi się, że pozostało Ci tylko zmienić żywienie i czekać na poprawę. Nie przychodzi mi nic innego na myśl.
Strata wagi po ćpaniu
ja zawsze myslalem, ze to normalne. ja po jednej nocce na krysie 2 tygodnie sram jak armata. wez se stoperan bedzie git
Strata wagi po ćpaniu
Ja przez pierwszy rok cpania schudlem chyba z 12 kilogramow ale jak wyrobilem sobie dosc mocno tolerke na rc to potem wszystko po prostu wrocilo
Strata wagi po ćpaniu
Tego dnia co brałem musiałem się zatruć jakimś jedzeniem. Później kilka razy miałem styczność z ww wspomagaczem i żadnych skutków ubocznych nie miałem.
Trochę byłem przestraszony tak straszną biegunką ale z biegiem czasu się okazało, że to wina gowno-jedzenia.
Trochę byłem przestraszony tak straszną biegunką ale z biegiem czasu się okazało, że to wina gowno-jedzenia.
Strata wagi po ćpaniu
No tez mi się wydaje ze po tak stosunkowo malej dawce nie mogło to się wydarzyć i musiałeś sie zatruc jakimś jedzeniem czy czyms
Strata wagi po ćpaniu
Dobrze jest też się wspomóc elektrolitami i jakimś priobiotykiem typu dicoflor czy enterol poza stoperanem który tylko zatrzymuje biegunkę