Ostatni post z poprzedniej strony:
4fmph jest w huj bardzie niebezpiecznie niz lajtowe 4mmph a jakos smiga bez przeszkod , dmar nikt nie pusci bo?Sugestie nowych produktów na magazyn
Profil sklepu: predatorRC
Sugestie nowych produktów na magazyn
Wiesz ile izomerow aminoreksu moze wystapic?wiktororban01 pisze: ↑6 lata temu4fmph jest w huj bardzie niebezpiecznie niz lajtowe 4mmph a jakos smiga bez przeszkod , dmar nikt nie pusci bo?
Wiesz jaka jest aktywnosc najaktywniejszego izomeru i tych najmniej aktywnych.
Dla zobrazowania- jeden z ketonow ma izomer kttory moze byc toksyczny.
Ta subst musi byc syntezowana w 100proc profi. Na hajpie sa opisy jak wegrzy czy slowency rozdzielali izomery po tej akcji gdzie wielu ludzi zmarlo.
Troche im to zajelo.
Co do metylu to podstawniki metylowe kumuluja metabolity.
Jak przy np mefie gdzie metabolitty dluuugo sie krecily.
a ja mam w dupie mtabolity się krecace, wole walic 4mmph które ma dobra lekka faze kosztem metabolitów niż fluorowe meczace gowno schizujace bez metbolitow...nagle wszyscy przejeci pierdolami się zrobili a nakurwiaja chory i fluory.
co do dmarow to się zgodze ze dużo roboty jest ale i tak mam nadzieje, ze ktoś się za to zabierze
Jazda z tymi 5fkami!! Na to czekalem, jak zwykle niezawodni, pozdrowienia
Dla Ciebie pierdolami jest toksycznosc zwiazku?!wiktororban01 pisze: ↑6 lata temua ja mam w dupie mtabolity się krecace, wole walic 4mmph które ma dobra lekka faze kosztem metabolitów niż fluorowe meczace gowno schizujace bez metbolitow...nagle wszyscy przejeci pierdolami się zrobili a nakurwiaja chory i fluory.
Wiazanie fluor- benzen jest wiazaniem kowalencyjnym- fluor sie nie odrywa.
Wg mnie nie rozumiesz tego co napisalem.wiktororban01 pisze: ↑6 lata temuco do dmarow to się zgodze ze dużo roboty jest ale i tak mam nadzieje, ze ktoś się za to zabierze
Ide, bo gadka o toksycznosci to "pierdoly".
Troche przesadzilem, nie o to chodzi ,ze to pierdoly. Chodzi, ze w tym konkretnym przypadku to nie powinno być problemem. 4mmc tez mialo podobna jeśli chodzi o metabolity i jakos nie slyszlaem o wielkich zatruciach mefedronem z wyjątkiem standardowych konksekwencji zazywania narkotykow. DMARY nie, 4mmph nie, heksedron nie!! indazolowe wersje starych jwh nie!!!! 2mma nie !!!! 5emthylMDA nie!!! nagle sie okazuje ze wszystko co dobre jest w huj toksyczne i nieopłacalne tak? no dziwne, ze na czarnym rynku oplaca sie sprowadzać tysiące kiometrow kokainę która w polaczeniu z alkoholem tworzy kokaetylen który jest podjerzewam nie mniej szkodliwy niż metabolity 4mmph i 5methylMDA razem wzięte, oplaca sie z Meksyku sciagac mete. Po prostu tylko na rynku rc wpriowazanie dobrych dragow jest neioplacalne, niebezpieczne i huj wie jakie jeszcze!!!! blaaagam
ale dpoki ludzie będą sie rzucac na jakies gownaine pseudo dragi to jasnie vendorzy nie sciagna nic innego
predatorRC, Czy w Twoim sklepie na DreamMarket, będzie można się spodziewać bardziej czarnorynkowych produktów? Masz tam taki sam asortyment jak tu, a nie ukrywam, ze w takim miejscu chciałbym czegoś więcej
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.