Ostatni post z poprzedniej strony:
beeniepatu, w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe a Ja na codzień nie mieszkam w Polsce wiec wieszSzczecin. Wysyłali dopalacze do paczkomatów.
Szczecin. Wysyłali dopalacze do paczkomatów.
Mi w zeszłym roku zablokowali paczkę od vendora który już się "zawinął"terapeuta pisze: ↑4 lata temuDla mnie to zwykła ściema(fejk)
po pierwsze błąd pisowni „mogą być pochodzić”
po drugie nawet jak jest coś wykryte w paczce to na etapie magazynów (psy,skaner) i wtedy zależnie od ilości danej substancji nielegalnej, są podejmowane kroki czy ktoś jest ścigany! czy paczka zostaje zniszczona przez służby. a na pewno już przewoźnik nie umieściłby informacji typu "prosimy o pozostawienie produktu w szafce i zostanie na swoim miejscu " hahahaha ( policja wysyła jak najprędzej wszystkie swoje siły bo na pewno odbiorca się śpieszy i nie ma czasu! a i przecież jeszcze zostajemy poinformowani o tym ze policja też jest poinformowana wiec kto pierwszy ten lepszy wiec raczej na plus przewoźnik bo ostrzega Odbiorce
może serwisant(Janusz) paczkomatu zrobił sobie dowcip i zdjęcie przy okazji
Według vendora paczkę zamówił pies i po jej odebraniu z automatu zablokowali cała partie paczek które już były w paczkomatach bądź doreczeniach.
Oczywiście tekst jest bzdurny, u mnie po wklepaniu danych do odbioru wyskakiwała informacja o błędnym kodzie.
P.S byłem dość szybko po kurierze hehe więc nie ma szans że ja zdążyli wyciągnąć, prawdopodobnie mialem dużo szczęścia że się na nikogo nie nadziałem. Wcześniej raczej sądziłem że jak przejdzie logistykę to można być spokojnym, dziś paczkomatu zaliczam tylko podczas biegania. Uważajcie np podjeżdżając samochodami na parkingi pod marketami gdzie często stoją paczkomaty.
Szczecin. Wysyłali dopalacze do paczkomatów.
Krysztalowydll, niestety nie jest to poprawne haslo
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam