W imieniu całej ekipy forum dopek.eu składamy Wam najserdeczniejsze życzenia Noworoczne. Niech Sylwester będzie pełen bezpiecznej zabawy, a Nowy Rok obfity w pozytywne wydarzenia.
Udanej Sylwestrowej zabawy Doopki 🥳🥳🥳
Pozdrawiamy, Ekipa Forum
Ten post ma wysoką reputację.
Witamy na pokladzie
Dokładnie tak, zdrowie to podstawa. Ja również mam nadzieję, że za rok spotkamy się w pełnym składziePenetrujący pisze: ↑2 mies. temuA ja wam moje drogi dopki chciałbym życzyć by nadchodzący rok nie był gorszy od minionego, zdrowia bo to wartość której nie można kupić....i obyśmy za rok mogli spotkać się w tym samym miejscu o tym samym czasie.....
Imprezę uważam za otwartą![]()
Dołączam się do życzeń, nic bym w nich nie zmienił.Champion63 pisze: ↑2 mies. temuDokładnie tak, zdrowie to podstawa. Ja również mam nadzieję, że za rok spotkamy się w pełnym składziePenetrujący pisze: ↑2 mies. temuA ja wam moje drogi dopki chciałbym życzyć by nadchodzący rok nie był gorszy od minionego, zdrowia bo to wartość której nie można kupić....i obyśmy za rok mogli spotkać się w tym samym miejscu o tym samym czasie.....
Imprezę uważam za otwartą![]()
Oby ten rok był jeszcze lepszy niż poprzedni.
Wolne to już było, a teraz trzeba się mocno za robotę wziąć. Z czegoś trzeba żyć
Wolne to już było, a teraz trzeba się mocno za robotę wziąć. Z czegoś trzeba żyć