Ostatni post z poprzedniej strony:
WWA LUB SLASK ZAPRASZA :dszukam kogos do badań research chemicals
szukam kogos do badań research chemicals
Psychonautka,
Witam nie mam priv. Może jakiś inny kontakt?
Witam nie mam priv. Może jakiś inny kontakt?
Cieszyn, okolice Bielsko-białej
Wymagania
ODPOWIEDNI CZŁOWIEK DO ODPOWIEDNICH ŚWIRÓW
Umiejętność dopasowania sie do róznych sytuacji, ogólnie co będę sie rozpisywać, po prostu ogarnięty człowiek sam zrozumie co jest 5!. Pozdro
Wymagania
ODPOWIEDNI CZŁOWIEK DO ODPOWIEDNICH ŚWIRÓW
Umiejętność dopasowania sie do róznych sytuacji, ogólnie co będę sie rozpisywać, po prostu ogarnięty człowiek sam zrozumie co jest 5!. Pozdro
Psychonautka, czuby hexen 3cmc 4 cmc 3mmc 21 jestem dziewczyna
Jak to nie masz wiadomości priv ? Przecież każdy ma. Dlaczego tak ściemniasz ? Napisz może jakie narkotyki preferujesz bo może nawet nie ma po co szukać innego kontaktu.
Psychonautka,
Priv można pisać po jakims czasie kozystania z forum ja jeszcze nie mam, ale może być inny kontakt
Priv można pisać po jakims czasie kozystania z forum ja jeszcze nie mam, ale może być inny kontakt
Panie władzo ci którzy mają szare nicki nie mają możliwości pisania z nikim na priv,lajkowania postów,pisania na czat,i muszą czekać za potwierdzeniem posta przez moda.Psychonautka pisze: ↑6 lata temuJak to nie masz wiadomości priv ? Przecież każdy ma. Dlaczego tak ściemniasz ? Napisz może jakie narkotyki preferujesz bo może nawet nie ma po co szukać innego kontaktu.
DyroX, dlaczego nazywasz mnie Panem władzą ?
Jesteście użytkownikami z długim stażem, tak więc dlaczego zostaliście zesłani na banicję ?
Dwa223, jakie narkotyki preferujesz ? - bo nie wiem czy podawać Ci inny kontakt do siebie.
Jesteście użytkownikami z długim stażem, tak więc dlaczego zostaliście zesłani na banicję ?
Dwa223, jakie narkotyki preferujesz ? - bo nie wiem czy podawać Ci inny kontakt do siebie.
Psychonautka,
Mogę sie z tobą ustawić na balet ale ty stawiasz rc a ja alko ok?
Mogę sie z tobą ustawić na balet ale ty stawiasz rc a ja alko ok?
DyroX, a Ty jesteś z Lublina ? Bo ja nigdzie nie zamierzam dojeżdżać.
Jeśli o poznawanie towarzystwa do "wspólnych uniesień" to ja z łodzi piszę choć dość sceptycznie podchodzę do tego typu znajomości, ponieważ w większości przypadków spotkałem się z hasłami: "a masz coś? Może wpadnę" itp. Akcją charytatywną nigdy nie byłem, tudzież hotelem czy organizatorem tego typu eventow....średni mam do tego stosunek. ...no chyba ze dzięki wam uwierzę w żyjące wyjątki. ...