Ostatni post z poprzedniej strony:
Jest ktoś z Białegostoku?szukam kogos do badań research chemicals
szukam kogos do badań research chemicals
Dwa223, pomyliłam Cię z Chujvi. Ponieważ oboje jesteśmy z Lublina to byłabym wdzięczna gdybyś odezwał się na moje gg (66425281).
Sku99, chętnie spędziłabym Sylwestra z kimś z forum ale do Ciebie mam kilkaset kilometrów.
Sebekx9, jestem chętna o ile szukasz towarzystwa a nie przygody erotycznej. Podaj jakieś szczegóły.
Sku99, chętnie spędziłabym Sylwestra z kimś z forum ale do Ciebie mam kilkaset kilometrów.
Sebekx9, jestem chętna o ile szukasz towarzystwa a nie przygody erotycznej. Podaj jakieś szczegóły.
Chętnie spędzę Sylwestra z kimś z forum. Bez podtekstów erotycznych, czysta zabawa. To musi być osoba około 30 r.ż, z Lublina lub Warszawy, najchętniej preferująca psychodeliki i muzykę rockową. Nie mam lokum. Proszę pisać na priv lub na gg.
Skoro tak piszecie, to też śmiało zapraszam. Okolice Trójmiasta.
Oczywiście także bez podtekstów.
Oczywiście także bez podtekstów.
Psychonautka,
Mogę dojechać chciałbym spędzić tego sylwestra x kimś z forum jestem młodym chłopakiem szukam kogoś do dobrej zabawy nie sex 'u XDD bardzo lubię euforii za stymulantami nie przepadam piszcie ludzie GG w opisie profilu (Kraków)
Mogę dojechać chciałbym spędzić tego sylwestra x kimś z forum jestem młodym chłopakiem szukam kogoś do dobrej zabawy nie sex 'u XDD bardzo lubię euforii za stymulantami nie przepadam piszcie ludzie GG w opisie profilu (Kraków)
Sku99, 99 to Twój rocznik ? Jeśli tak to ja odpadam. Nie ma nikogo więcej kto chciałby spędzić Sylwestra w miłym towarzystwie ?
to wróć, na swoje różowe jak tu Ci nie pasuje.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gargameli, różowe forum wcale nie jest takie złe, bo jest tam także dużo racjonalnych userów, których posty i recenzje są obiektywne i które warto także poczytać. Poza tym często można dostrzec sprzedawczyków którzy tam na forum i tu na forum piszą różne rzeczy w takich samych tematach, można się dowiedzieć kto jest sprzedajną mendą jakiegoś vendora lub jego multikontem. Wystarczy pochwalić obiektywnie pochwalić predatora za cokolwiek to dostaniesz przynajmniej 10 minusów od profili które powstały przed kilkoma minutami, bo byle chłystek może tam się zarejestrować i nie mieć żadnego postu a już może wszystkich wszędzie minusować, albo zaczną moderować twoje wpisy i zablokują. Do dziś miałem przyblokowany profil a moje posty były moderowane za zjechanie jednego usera o nicku @bufi który tu także oczerniał 3c. No i niejaki Wojt udowodnił mi kim jest, a miałem tylko podejrzenia bez dowodów. Mój profil tam jest bardzo mi pomocniczy. Ja robię swoje i piszę tylko prawdę i rzetelne posty, ale przy okazji dowiaduję się kto jest kto. Mimo wszystko różowe bardziej pomaga mi niż szkodzi
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
Zatem co złego widzisz w tum temacie?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
wlasciwie nic, smieszy mnie szukanie "nieznajomych" do cpania , wiadomo kto moze przyjsc lub dojsc co jeszcze gorsze, ustawka z ziomkiem i wystawka