Ostatni post z poprzedniej strony:
Podeślę ktoś link ?T***e*l**.co*
T***e*l**.co*
Kolega Jacky, tylko priv, bo nie piszemy pełnych nazw i linków z poza forum.
Uważajmy na scam shopy itp. U nas masz pewność, że odbierzesz to, co kupiłeś.
Uważajmy na scam shopy itp. U nas masz pewność, że odbierzesz to, co kupiłeś.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
T***e*l**.co*
Cześć,
Chciałem przejrzeć asortyment, mógłby ktoś podzielić się linkiem?
Jeśli uda się zamówić wstawię ładny opis
Chciałem przejrzeć asortyment, mógłby ktoś podzielić się linkiem?
Jeśli uda się zamówić wstawię ładny opis
T***e*l**.co*
Tylko ja mam problem z logowaniem w ostatnich dniach?
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
T***e*l**.co*
Mogę prosić o link na priv? A jak ktoś ma jeszcze luźny kod zaproszeniowy to też
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
T***e*l**.co*
jakosc produktow slaba jak za taka cena, ratowal jedynie ten ship w ciagu 24h paka byla zawsze na chacie, teraz zmienili kuriera mozliwe ze ostatni raz zamawiane