Ostatni post z poprzedniej strony:
No, ale se pomyślałem, że akcja była by w chuj jak by powiązali konto z forum z ustrzeloną paką np albo z inną sprawą XD Raczej mało prawdopodobne ale jednak możliwe więc nie ma cooo dawać nawet najmniejszego info dla tych skurwysynówTelefon na "podsłuchu" ?
Telefon na "podsłuchu" ?
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Telefon na "podsłuchu" ?
Bardzo mało realnym jest aby większość z nas miała problemy z podsłuchami (chyba że na bombie ).Bo do takiego podsłuchu operacyjnego władza musi prowadzić poważne dochodzenie,np ws.ważnych członków grup zorganizowanych,czy innych "figur".Który wiedza poprzez podsłuch może mieć istotny wpływ na prowadzoną sprawe.Wniosek o podsłuch wystepuje nie szeregowy "pała" tylko przeważnie komendant,który raczej nie wystapi do sądu o podsłuchiwanie jakieś płotki,dzielnicowanego dila,czy małolata który zamawia dopy przez neta.Podsłuch to temat bardzo wrażliwy ze wzgledu na opinie publiczną,prawa człowieka etc.dlatego nie jest to sprawa prosta,za którą stają odpowiednie przepisy.
Sam podsłuch nie legalny można oczywiście za pomocą odpowiedniego softu zainstalować każdemu na smartfonie np żonie .I w pełni monitorować wszystko roz głosowe,video,sms itp.Nie jest to aż tak skomplikowane tech.wystarczy troche podstawowej wiedzy i dostęp do odpowiednich programów.
Osobiscie do "akcji specjalnych" używam starej nokii bez fajerwerków z nie rejestrowaną kartą i taką fajną opcją gdy tel jest wyłączony-nie ma takiego numeru.
Jako ciekawostkę moge powiedzieć że np taki numer zastrzeżony jest dość prosto sprawdzić,wystarczy inst.odpowiedniej centralki ,przez która łączy się dzwoniący z ukrytego nr,i ujawnia nam w ten sposób swój numer telefonu.Ale dokładych instrukcji nie bede tu podawać bo a nie to odpowiedni temat a nie miejsce do tego.Przestrzegam jedynie przed płatnymi usługami które rzekomo mogą ujawnić lokalizacje tel.bez wiedzy właściciele.Jest to tylko częsciowo możliwe ale lokalizacja pokarze najczęsciej ewentualnie kraj w którym może przebywać dana osoba,lub odległości docelową żędu kilkuset km.
Sam podsłuch nie legalny można oczywiście za pomocą odpowiedniego softu zainstalować każdemu na smartfonie np żonie .I w pełni monitorować wszystko roz głosowe,video,sms itp.Nie jest to aż tak skomplikowane tech.wystarczy troche podstawowej wiedzy i dostęp do odpowiednich programów.
Osobiscie do "akcji specjalnych" używam starej nokii bez fajerwerków z nie rejestrowaną kartą i taką fajną opcją gdy tel jest wyłączony-nie ma takiego numeru.
Jako ciekawostkę moge powiedzieć że np taki numer zastrzeżony jest dość prosto sprawdzić,wystarczy inst.odpowiedniej centralki ,przez która łączy się dzwoniący z ukrytego nr,i ujawnia nam w ten sposób swój numer telefonu.Ale dokładych instrukcji nie bede tu podawać bo a nie to odpowiedni temat a nie miejsce do tego.Przestrzegam jedynie przed płatnymi usługami które rzekomo mogą ujawnić lokalizacje tel.bez wiedzy właściciele.Jest to tylko częsciowo możliwe ale lokalizacja pokarze najczęsciej ewentualnie kraj w którym może przebywać dana osoba,lub odległości docelową żędu kilkuset km.
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"
Telefon na "podsłuchu" ?
Gargameli, moje pytanie nie jest zwiazane tym watkiem ale niemam jeszcze uprawnien aby zalozyc watek tematu i dlatego tu pisze. Mam problem telefonem wkladam karte sim NJU do telefonu LG wszystko chodzi ale niema internetu niesmiga nawet nie wyskakuje na wyswietlaczu ikonka od neta??? Od czego to moze byc co trzeba zrobic???
Wiadomość moderatora
KAŻDY ma uprawnienia aby założyć nowy temat, prosze nie wprowadzać ludzi w błąd.. Rozejrzyj się po prostu, zbyt skomplikowane to nie jest.
Telefon na "podsłuchu" ?
Baltazar Gabka, od ustawien karty SIM. Poszperaj w telefonie, moze sa tam zapisane ale po prostu musisz je uaktywnic. A jak nic tam nie ma to na stronie NJU albo w Google.
Ustawienia APN, gdzies w menu preferencji telefonu albo karty sim.
Masz tu linka:
https://www.njumobile.pl/obsluga/pomoc-techniczna,konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefonie
Pamietaj tez zeby miec aktywowany internet w telefonie juz po zmianie ustawien, bo moze jest wylaczony.
Ustawienia APN, gdzies w menu preferencji telefonu albo karty sim.
Masz tu linka:
https://www.njumobile.pl/obsluga/pomoc-techniczna,konfiguracja-internetu-mms-i-sms-w-telefonie
Pamietaj tez zeby miec aktywowany internet w telefonie juz po zmianie ustawien, bo moze jest wylaczony.
chory na DRD4 polymorphism
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
4-ho-met team
Telefon na "podsłuchu" ?
DupaBladaiTyle, jest na stronie Lg ale na android 8 ja mam android 6 to jest telefon do pracy moc sluchac muzyki na glosniku przenosnym. Jak sprawdzalem na karcie T-mobile automatu jest internet.
Telefon na "podsłuchu" ?
Baltazar Gabka, gdzies tam jest w ustawieniach to samo napewno, poszukaj.
chory na DRD4 polymorphism
4-ho-met team
4-ho-met team
Telefon na "podsłuchu" ?
DupaBladaiTyle, zrobilem poczytalem na stronie Orange musialem zmienic tryb sieci na 2g/3g smiga