Tiki-Taki
Tiki-Taki
Szczerze rzec mówiąc to przy tym nabijaniu postów mógłbyś im nadać jakaś wartość , ciężar gatunkowy
bo nabiłeś ich z 90 a w sumie nic wnoszącego nie napisałeś
Jest mnóstwo źródeł których możesz czerpać nawet jeśli danej rzeczy nie próbowałeś mnóstwo istotnych informacji i opinii a twoje posty wyglądają jak wklejony wzorek z zmienianym jednym słowem .
Ad.
Vendor nie może udzielić informacji |?
Mam cię ochotę ciężko zrugać pokaż ss z rozmowy gdzie ci odmówił bo ja tego vendora znam ( nie twierdze ze osobiście) i nigdy nie olał jakiegokolwiek pytania ani nie zaniechał udzielenia dalekoidącej pomocy względem poinformowania o własnym asortymencie
Jest mnóstwo źródeł których możesz czerpać nawet jeśli danej rzeczy nie próbowałeś mnóstwo istotnych informacji i opinii a twoje posty wyglądają jak wklejony wzorek z zmienianym jednym słowem .
Ad.
Mam cię ochotę ciężko zrugać pokaż ss z rozmowy gdzie ci odmówił bo ja tego vendora znam ( nie twierdze ze osobiście) i nigdy nie olał jakiegokolwiek pytania ani nie zaniechał udzielenia dalekoidącej pomocy względem poinformowania o własnym asortymencie
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Tiki-Taki
Do mojego posta wkradł się błąd, niestety pisanie postów pod wpływem niektórych substancjach powoduje zamotanie, i może prowadzić do pomyłki. Dobrze że są tacy ludzie jak Ty którzy wyłapią takie błędy.4mmc pisze:Szczerze rzec mówiąc to przy tym nabijaniu postów mógłbyś im nadać jakaś wartość , ciężar gatunkowy
Ad.
Mam dość duży bałagan, i kontaktuje się z za dużo ilością osób żeby to ogarnąć, mimo że nie zajmuję się tym sam tylko cała moja drużyna testerów, których serdecznie pozdrawiam.

Piszące tego posta myślałem że piszę o fake pills double cherry, od innego vendora.
Jeśli kogoś by interesowało ss z rozmowy to zachęcam do napisania. Jak będę miał czas i chęci to podeśle.
Zakładając temat:
- Mogę sprowokować dyskusje co do działania, dawkowania i innych kwestiach specyfiku.
(po co czekać aż ktoś łaskawie założy temat i wpisze działanie, albo odkopywać inne fora gdzie mam brnąć przez posty z 2011r,) Wole założyć temat i sprowokować.
-Albo podzielić się swoimi wrażeniami, opinią itp.
-Jeśli uważasz że moje posty nic nie wnoszą (Patrz że Twój tutaj też nic nie wnosi) to mało mnie to obchodzi, duża część użytkowników uważa je za przydatne.
A jeśli moderator tak uważa to niech go usunie. założy nowy bo wcześniej był chyba trochę za leniwy żeby takowy założyć.
Usunąć wszystkie nie wnoszące nic tematy

Nabijam posty to prawda, bo niosę misje.
I oczywiście konkurs chcę wygrać.

Pozdrawiam Misjonarz Nabijator

Tiki-Taki
Do mojego posta wkradł się błąd, niestety pisanie postów pod wpływem niektórych substancjach powoduje zamotanie, i może prowadzić do pomyłki. Dobrze że są tacy ludzie jak Ty którzy wyłapią takie błędy.
Mam dość duży bałagan, i kontaktuje się z za dużo ilością osób żeby to ogarnąć, mimo że nie zajmuję się tym sam tylko cała moja drużyna testerów, których serdecznie pozdrawiam.
Piszące tego posta myślałem że piszę o fake pills double cherry, od innego vendora.
Czyli robisz tylko kopiuj wklej nie mając nawet pojęcia o czym piszesz , jak sam twierdzisz
Jeśli kogoś by interesowało ss z rozmowy to zachęcam do napisania. Jak będę miał czas i chęci to podeśle.
Czyli skłamałeś pisząc posta bo wgl nie kontaktowałeś się z Vendorem , A piszesz że on ci tej informacji nie udzielił , kiedy żądam dowodów na kontakt ty robisz wywód i ich nie przedstawiasz
Cytat : Jeśli uważasz że moje posty nic nie wnoszą (Patrz że Twój tutaj też nic nie wnosi) to mało mnie to obchodzi, duża część użytkowników uważa je za przydatne.
Mój post wnosi wiele do dyskusji a intencje które mną kierowały są przejrzyste aż nazbyt
lecz jeśli dalej są dla ciebie trudne do przejrzenia to przedłożę :
-Weryfikacja prawdziwości pisanych tu rzeczy - Test przechodzisz negatywnie
-Chęć sprowokowania do dania z siebie czegoś więcej niż przeklejanie postów i to do tego z błędami
-I tak na koniec po prostu odsiewam ziarna od plew
A moderatorom daj spokój nie w kwestii ich obowiązków należy wypisywanie rejestru wszystkich istniejących rc na forum
Cytat:A jeśli moderator tak uważa to niech go usunie. założy nowy bo wcześniej był chyba trochę za leniwy żeby takowy założyć.
A twoje faqe punkty reputacji tj. Junkie zostawię już na inny raz
Czyli robisz tylko kopiuj wklej nie mając nawet pojęcia o czym piszesz , jak sam twierdzisz
Czyli skłamałeś pisząc posta bo wgl nie kontaktowałeś się z Vendorem , A piszesz że on ci tej informacji nie udzielił , kiedy żądam dowodów na kontakt ty robisz wywód i ich nie przedstawiasz
Cytat : Jeśli uważasz że moje posty nic nie wnoszą (Patrz że Twój tutaj też nic nie wnosi) to mało mnie to obchodzi, duża część użytkowników uważa je za przydatne.
Mój post wnosi wiele do dyskusji a intencje które mną kierowały są przejrzyste aż nazbyt
lecz jeśli dalej są dla ciebie trudne do przejrzenia to przedłożę :
-Weryfikacja prawdziwości pisanych tu rzeczy - Test przechodzisz negatywnie
-Chęć sprowokowania do dania z siebie czegoś więcej niż przeklejanie postów i to do tego z błędami
-I tak na koniec po prostu odsiewam ziarna od plew
A moderatorom daj spokój nie w kwestii ich obowiązków należy wypisywanie rejestru wszystkich istniejących rc na forum
Cytat:A jeśli moderator tak uważa to niech go usunie. założy nowy bo wcześniej był chyba trochę za leniwy żeby takowy założyć.
A twoje faqe punkty reputacji tj. Junkie zostawię już na inny raz
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Tiki-Taki
Dla mnie pigułka dość słabiutka, ostatnio nie mieli już nawet na stanie.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.