Ostatni post z poprzedniej strony:
Wczoraj wziąłem pierwszy raz, 350mg tramka rogryzione + 3 mg xanaxu, faza była bardzo przyjemna, super się paliło i kołysało do muzyki, wszystko sprawiało przyjemność nawet chodzenie, jedna z najlepszych faz w moim życiu, muszę zaczynać zdobyć recepty na to bo chyba szybko się z tramadolkiem nie rozstaniemy <3Tramadol
Tramadol
jesli nie musisz nie uzywaj benzo do tramalu. benzo a zwlaszcza alprazolam w dawce 3mg bedzie powodowal mniejsze dzialanie tramadolu na korzysc wiekszej sedacji. 350mg pogryzionych retardow (jakiej firmy?) to nie tak duzo, nie dorzucalmby do tego benzo, jesli juz boisz sie o padaczke to raczej cos z wieksza komponenta antydrgawka , alprazolam oczywiscie jak kazde benzo rowniez jest przeciwpadaczkowy, natomiast w malym stopniu.
male dawki bromazepamu , np 3-6mg jesli juz potrzeba cokolwiek do takiej ilosci tramadolu.
male dawki bromazepamu , np 3-6mg jesli juz potrzeba cokolwiek do takiej ilosci tramadolu.
Tramadol
zajebiste ale po dluszych ciagach skurwialy efekty odstawienne psychiczne jak i fizyczne czego wlasnie doswiadczam....najpierw 5 tygodnbiu na trampku pozniej poltora tygodnia przerwy i kolkejne 2 tygodnie na tramplu...dawki dzienne wachaly sie od 200mg do maks 350 dziennie czyli nie byly zbyt wielkie jednak efekt odstawienny jest skurwialy....wszystko wkurwia do tego wszystko boli moze nie tak mocno jak po innych opio jednak czuje sie jakbym bym 30lat starszy...ale najnardziej skurwialy efekt to ta masakra w ukladzie pokarmowym...uwazajcie na to...jak ciagi to krotkie i porzerwy miedzy nimi konieczne
Tramadol
Tramadol jest wg mnie bardzo spoko substancja o ile nie robisz ciągu. Nie odczuwam ogolnie serotoninowego/noradrenigicznego dzialania, ale jako opio u mnie fajnie sie sprawdza (pierwsze noddy w zyciu. Tak w ogole tez macie takie cos ze gdy idziecie spac pod wplywem to wstajecie tacy w chuuuj wypoczeci?
Tramadol
kompleksdziury, najłatwiej w aptece xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Tramadol
kompleksdziury, poważnie pisałam xD w aptece xD... dobra gadka z rodzinnym i wyrwiesz receptę na "kropelki"... alternatywne źródła to cena x10 i niepewność źródła.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Tramadol
kompleksdziury W necie bez problemu znajdziesz w ciągu kilku sekund poradnik jak wyłudzić tramadol u lekarza, strzelam że nawet na tym forum jakiś by się znalazł. Źródeł alternatywnych nie brakuje, DW, Oszukujemy24, emeryci z osiedla kupujący w aptece kilka razy większą większą niż potrzebna im ilość... Z tym że kupując w źródle alternatywnym masz cenę 5-20 razy większą, więc zwyczajnie ci się nie opyla bawić się w takie rzeczy, lepiej skoczyć do lekarza.
Tramadol
Hejka,
Ja od czasu do czasu sięgam po tramadol ( do kiedy nie skończą mi się zapasy), są to " wybryki" sporadyczne, ponieważ działa on na mnie speddująco.
Dawki rzędu :150-300 mg.
Niestety, zauważyłem u siebie, " skręt kiszek" a dokładnie żołądka, bardzo silny ból związany chyba z jego "ściskaniem".
Pojawił się 2 dni od ostatniego zażycia tramadolu, w nocy, ok. 3-4 rano.
Mam pytanie: czy Waszym zdaniem mogły być to " mini skręty", dodam jeszcze, że dochodził ból z okolic kręgosłupa.
" Chyba przeszło", ale mimo wszystko, proszę o odpowiedź.
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Ja od czasu do czasu sięgam po tramadol ( do kiedy nie skończą mi się zapasy), są to " wybryki" sporadyczne, ponieważ działa on na mnie speddująco.
Dawki rzędu :150-300 mg.
Niestety, zauważyłem u siebie, " skręt kiszek" a dokładnie żołądka, bardzo silny ból związany chyba z jego "ściskaniem".
Pojawił się 2 dni od ostatniego zażycia tramadolu, w nocy, ok. 3-4 rano.
Mam pytanie: czy Waszym zdaniem mogły być to " mini skręty", dodam jeszcze, że dochodził ból z okolic kręgosłupa.
" Chyba przeszło", ale mimo wszystko, proszę o odpowiedź.
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Tramadol
Thomas12, Mnie bardziej ciągnie do jedzenia i treningów, tylko mam jebany problem z SPA - jeszcze.
Do tramadolu nie ciągnie zbytnio, jak biorę go w dzień pierwszy dajmy na to poniedziałek, to dopiero zaczynam mieć ochotę na trampa w środę/czwartek.
A co w nim siedzi? Może kamień filozoficzny
Do tramadolu nie ciągnie zbytnio, jak biorę go w dzień pierwszy dajmy na to poniedziałek, to dopiero zaczynam mieć ochotę na trampa w środę/czwartek.
A co w nim siedzi? Może kamień filozoficzny